nw-temp-headers-tent-navajo.jpg

Campings met Navajo bungalowtenten


Kamperen in de buitenlucht zonder dat u zelf luchtbedden, keukenmateriaal en tuinmeubilair moet meenemen? Dat kan in de Navajo-bungalowtenten. Deze tenten zijn compleet ingericht en bieden ruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

Compleet ingericht

De Navajo-bungalowtenten hebben een oppervlakte van 25 m2, 2 of 3 slaapruimtes met bedden (zelf op te splitsen), en een leefruimte met keuken en zitgedeelte. De keuken heeft een tafelmodel koelkast, en het meubilair bestaat uit 2 tafels, 6 stoelen en 1 parasol. Verlichting en extra stopcontacten zijn aanwezig. 

Indien u met 6 personen boekt, is de ruimte in de slaapruimtes met 4 bedden beperkt.

Bekijk de video van de Navajo voor een impressie. 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.