Campings met Ottawa bungalowtenten


Lekker buiten kamperen zonder dat u zelf luchtbedden, keukenmateriaal en tuinmeubilair hoeft mee te nemen. Dat kan in de Ottawa-bungalowtenten. Compleet ingerichte tenten met ruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Handig: de tenten staan op een houten vloer van 15 centimeter hoog.

Compleet ingericht & praktische extra’s

De Ottawa-bungalowtenten van 25 m2 hebben rechte wanden, 2 tot 4 slaapruimtes (zelf op te splitsen), een leefruimte met keuken en een zitgedeelte. Profiteer van de tussengang met extra opbergruimte en de keuken met 4-pits gasfornuis en grote koelkast met apart vriesvak. Verder beschikt u over 2 tafels, 6 stoelen, 2 ligbedden en 1 parasol. Verlichting en extra stopcontacten zijn aanwezig.

Bekijk video van de Ottawa voor een impressie.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.