Campings met Sahara bungalowtenten


Kamperen in de buitenlucht? Uw compleet ingerichte tent met stoere safarilook staat al voor u klaar! De Sahara-bungalowtent is inclusief echte bedden, (tuin)meubilair, een keukenblok en bijpassende partytent. U kunt in deze tent verblijven met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Stoere safarilook & bijpassende partytent

De Sahara-bungalowtent met safarilook is 25 m2 groot. De bijpassende partytent die óók voor u klaarstaat is 6 m2 groot. In de tent kunt u de slaapruimtes met bedden indelen in 2 of 3 slaapruimtes. U beschikt over een leefruimte met zitgedeelte en een volledig ingericht keukenblok met grote koelkast met apart vriesvak en een 4-pits kookplaat (geen stromend water). Het meubilair? Dat bestaat uit 2 tafels, 6 stoelen (of 4 stoelen en 2 verstelbare stoelen) en 1 parasol. Verlichting en extra stopcontacten zijn aanwezig.  

Indien u met 6 personen boekt, is de ruimte in de slaapruimte(s) met eenpersoonsbedden beperkt.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.