e-middenrange_tent_interieur_front_900x170.jpg

Campings met Serengeti XL safaritenten


De Serengeti XL is de grootste glamping safaritent voor een verblijf met 6 personen. Slaap in een romantisch hemelbed, robuust stapelbed of knusse bedstee. De tent is groot: 35 m2. Dat geldt ook voor de luxe veranda. Meestal heeft de Serengeti XL airco en verwarming!

Compleet huis tussen de bomen

Eigenlijk is de Serengeti XL een compleet huis. De tent omvat: 3 slaapruimtes, een groot woongedeelte met eethoek en keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, magnetron, grote koelkast met apart vriesvak, en stromend water. In de badkamer vindt u een luxe moessondouche, wastafel en toilet. Op de veranda? Daar neemt u plaats op de bank of in de eethoek.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.