Glamping, luxe kamperen in Kroatië

Kroatië staat al jarenlang bekend als een ontzettend populair kampeerland voor velen. Toch wordt Kroatië de laatste jaren pas meer en meer bekend bij de Nederlandse kampeerder. Daarom zijn er in dit land steeds meer campings, waarvan een groot deel glamping accommodaties heeft. Wanneer u graag een échte glamping ervaring wilt, dan is Kroatië de place to be!

Rijke natuur en ecologisch verantwoord kamperen

Kroatië heeft met het bouwen van haar moderne campings en glamping accommodaties niet alleen rekening gehouden met de luxe voor u als vakantieganger. In Kroatië houden ze graag rekening met de natuur. Kroatische campings staan erom bekend dat ze de camping zoveel mogelijk op laten gaan in het groen. Dit zorgt natuurlijk voor een extra rijke kampeerervaring wanneer u die luxe glamping accommodatie uitstapt. Daarbij is de accommodatie ook nog eens ecologisch verantwoord.

Glamping direct aan zee

Wanneer u tijdens uw vakantie dagen op het strand wil doorbrengen, dan is Kroatië de juiste keuze. Veel van onze campings met glamping accommodaties hebben zelfs eens een privéstand. Zoals Amines Park Maravea of camping Mon Perin slechts twee voorbeelden van ons ruime aanbod campings in Kroatië waar u van zo’n extraatje kunt genieten. Bekijk snel ons complete aanbod campings in Kroatië aan zee, onderaan deze pagina of via de zoekfunctie.

Meer informatie over glamping bij Vacansoleil of Kroatië?

Wilt u graag meer informatie over wat u allemaal kunt doen en beleven in Kroatië? Lees dan eens onze blogartikelen over Kroatië. Of onze ‘Camping Kroatië pagina’, waar u naast informatie over kamperen in Kroatië ook ons volledige aanbod van campings kunt bekijken. Wilt u graag meer weten over wat glamping bij Vacansoleil betekent? Kijk dan op onze glamping pagina voor een uitgebreide uitleg over wat u kunt verwachten van een glamping accommodatie.

Kies uit 13 campings in Kroatië

Uitgebreid zoeken:

Camping Omišalj

Omišalj - Krk - Kroatië

Gloednieuwe familiecamping op het prachtige eiland Krk aan de Adriatische Zee. Glamping stacaravans, strand, sport, animatie en uitstekend restaurant.

Camping Premium Zadar

Zadar - Dalmatië - Kroatië

Een compleet nieuw glampingparadijs. Direct aan het kiezelstrand bij een ondiepe zee. Kinderen genieten van de binnen- en buitenanimatie. En ú profiteert van alle luxe en de bijzondere omgeving van Zadar.

Camping Plitvice Holiday Resort

Rakovica - Plitvice - Kroatië

Vanaf elke andere camping bent u minstens een uur onderweg naar Nationaal Park Plitvice. Vanaf déze groene camping bent u er al in 10 minuten. En op het resort zelf geniet u van de rust en leuke activiteiten (in de buurt).