Vacansoleil Logo
Groups - activities

  1. Groepen
  2. Activiteiten

Activiteiten

Maak jouw groepsreis onvergetelijk met uitdagende activiteiten

Waarom binnenblijven als je met z’n allen naar buiten kan? Verruil het grijze conferentiehotel voor de groene natuur. Verwissel het vloertapijt van de vergaderzaal voor versgemaaid gras. En ruil de airco in voor frisse buitenlucht.

Kweek teamspirit in de buitenlucht

Maak jouw groepsvakantie compleet met uitdagende, ontspannen of educatieve activiteiten. Begin de dag met een kalme yogasessie, gevolgd door een stevige brunch bij een lokaal restaurant of wijnboerderij. Probeer het ’s middags droog te houden tijdens de kajaktocht en top avonds de dag af met een gezamenlijke barbecue. Maar eerst spring je nog een keer in het zwembad op de camping.

Activiteiten op de camping

Een aantrekkelijk voordeel van de camping; de vele faciliteiten en activiteiten waar je vaak gratis gebruik van maakt. Zwemmen, sporten, spelen en ontspannen is all inclusive. Aquagymmen, boogschieten, beachvolleyballen, minigolfen, tennissen, noem maar op. Elke camping heeft zijn eigen unieke voorzieningen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling. Neem jullie zwemspullen, sportoutfits en buitenschoenen mee..

Activiteiten in de omgeving

Veeg de modder van je gezicht na een mountainbiketocht. Kneed het perfecte deeg tijdens een masterclass pizzabakken. Geef jouw groepsreis een upgrade met uitdagende activiteiten in de directe omgeving. Wij brengen jou in contact met lokale activiteitenaanbieders en evenementenverzorgers voor het ideale programma voor jouw groep. Van survivallen tot wijnproeven, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Speciale wensen? Wij helpen je graag!

Je gaat op vakantie met een groep – daar horen speciale wensen bij. Je wil graag dat alle accommodaties bij elkaar staan. Je wil activiteiten en excursies in de omgeving organiseren. Bij Vacansoleil helpen we jou om er een fantastische groepsreis van te maken. Wij reserveren alle accommodaties en voorzien je van alle informatie om een leuk activiteitenprogramma op te zetten. Plannen voor een groepsreis? Vertel ons jouw ideeën, stel je vraag of informeer naar een prijsopgave. Onze groepsspecialisten adviseren jou graag.

Neem contact op via: groups-nl@vacansoleil.com

Land

Regio

Camping

Groepsactiviteiten

Nederland

Gelderland

Nederland

Limburg

België

Ardennen

Frankrijk

Normandië

Frankrijk

Bretagne

Frankrijk

Jura

Frankrijk

Meer van Annecy

Frankrijk

Ardèche

Frankrijk

Provence

Spanje

Costa Brava

Spanje

Costa Brava

Spanje

Costa Dorada

Land

Regio

Camping

Groepsactiviteiten

Italië

Gardameer

Italië

Trentinio/Zuid-Tirol

Italië

Toscane

Italië

Adriatische Kust

Italië

Rome/Lazio

Duitsland

Rheinland-Pfalz

Duitsland

Zwarte Woud

Zwitserland

Berner Oberland

Oostenrijk

Karinthië

Kroatië

Istrië

Kroatië

Istrië