Grote Club Actie 2020

Heb je een Vacansoleil-vakantiecheque gewonnen met de Grote Club Actie? Van harte gefeliciteerd! Jij geniet straks samen met je gezin of vrienden van een supervakantie op een camping die je zelf uitkiest. Op deze pagina lees je hoe het werkt.


Vacansoleil trotse partner van de Grote Club Actie

Bij Vacansoleil dragen wij het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom zijn wij de trotse partner van de Grote Club Actie in 2020, de loterij waarvan 80% van de opbrengt direct in de clubkas terecht komt. Iedereen die een lot koopt maakt kans op geweldige prijzen, zoals 1 x een vakantiecheque voor een luxe campingvakantie ter waarde van € 2500,- én 5 x een vakantiecheque ter waarde van € 750,-.

Heb je een Vacansoleil-vakantiecheque gewonnen?

Ben je de vrolijke winnaar van een Vacansoleil-vakantiecheque t.w.v. € 2500,- of € 750,-? Proficiat! En veel plezier alvast. Lees hier hoe jij je vakantiecheque verzilvert:

  1. Kies een camping uit de actieselectielijst
  2. Boek je campingvakantie telefonisch op 0900-9899 (€ 0,70 per gesprek).
  3. Check je mailbox voor de boekingsbevestiging die je van ons ontvangt.

Actievoorwaarden Vacansoleil-vakantiecheque van de Grote Club Actie 2020

  • De Vacansoleil-vakantiecheque is geldig voor boekingen voor alle campings die op de actieselectielijst staan, niet geldig voor andere campings uit Vacansoleil-aanbod.
  • De Vacansoleil-vakantiecheque is geldig voor alle verblijfsperiodes uitgezonderd het hoogseizoen. De periode verschilt per camping (zie actieselectielijst).
  • De Vacansoleil-vakantiecheque is geldig t/m 18 maanden na de uitgiftedatum. Je hebt dus 18 maanden de tijd om een boeking te maken. De vertrekdatum mag wel later plaatsvinden.
  • De Vacansoleil-vakantiecheque kan je enkel telefonisch verzilveren op 0900-9899 (€ 0,70 per gesprek). Het is niet mogelijk om online reserveringen te maken met de Vacansoleil-vakantiecheque.
  • De Vacansoleil-vakantiecheque is niet inwisselbaar voor geld.
  • De Vacansoleil-vakantiecheque is niet overdraagbaar aan anderen.

Wil je de kortingscoupon op je lot gebruiken?

Heb je geen prijs gewonnen maar wil je gebruikmaken van de kortingscoupon t.w.v. € 25,- op je lot? Dat regelen we graag voor je. De kortingscoupon gebruiken kan alleen als je telefonisch je vakantie reserveert. Dan brengen we de korting direct in mindering op het totaalbedrag. Je kan ons hiervoor bellen op 0900-9899 (€ 0,70 per gesprek).

Wil je meer weten over de Grote Club Actie?
Wil je meer weten over de Grote Club Actie? Of wil je je eigen club of vereniging ondersteunen? Kijk voor informatie op de officiële website van de Grote Clubactie.