Belangrijke informatie

Reisvoorwaarden

Hier kunt u meer over de reisvoorwaarden lezen:

ANVR-reizigersvoorwaarden en Vacansoleil algemene voorwaarden

Prijzen huuraccommodaties

De prijzen van de accommodaties zijn prijzen per nacht. U betaalt de prijs ongeacht met hoeveel personen u in de accommodatie verblijft. Uiteraard geldt er een maximum aantal personen voor elke accommodatie.

Naast de prijs per nacht zijn er mogelijk bijkomende kosten, zoals toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaakkosten. De prijzen hiervan vindt u op de pagina van uw gekozen camping. Kies op deze pagina het tabje ‘Accommodaties’ en klik bij uw gekozen accommodatie op de gele button ‘Bekijk alle informatie’. Indien er bijkomende kosten zijn, staan die hier vermeld.

De prijstabel

Op elke campingpagina staat het kopje 'Prijzen & beschikbaarheid'. Hier vindt u de actuele prijzen voor álle accommodatietypen, die tijdens de (voor)geselecteerde periode beschikbaar zijn. Deze prijzen zijn inclusief eventueel voordeel en exclusief bijkomende kosten, zoals de toeristenbelasting.

Prijzen staanplaatsen

De prijs voor een staanplaats voor uw eigen caravan of tent is het bedrag per nacht voor:

- verblijf met 2 (volwassen) personen

- de plaats voor uw caravan, tent,    camper of vouwwagen

- de parkeerplaats voor uw auto

- het gebruik van elektriciteit

Verblijft u met meer dan 2 personen of neemt u een huisdier mee? Dan betaalt u extra voor de staanplaats. De prijzen hiervoor vindt u op de pagina van uw gekozen camping. Kies op deze pagina het tabje ‘Prijzen & beschikbaarheid’ en klik op de button ‘Prijzen per nacht’. Let op: De prijzen zijn afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Daarom ziet u de exacte totaalprijs pas tijdens uw boeking ná het invullen van de geboortedatums van uw complete reisgezelschap.

Is op uw staanplaats een bijzettentje toegestaan? Dan betaalt u ter plaatse de eventuele toeslag hiervoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden op uw gekozen camping, neemt u contact met ons op.

Huurperiode

De meeste campings hanteren een minimum aantal overnachtingen. Dat betekent dat het de bedoeling is dat u een aantal nachten achter elkaar op dezelfde camping boekt. Meestal zijn dit minimaal 2 nachten in het laagseizoen en 4 nachten in het hoogseizoen. Dit aantal kan variëren, ook per accommodatie.

Voor 8 campings uit ons programma geldt dat u ook een enkele nacht kunt boeken, wat deze campings bij uitstek geschikt maakt als stop onderweg naar een verdere bestemming. Zie daarvoor de volgende campings:

Bij onderstaande camping is het ook mogelijk om een enkele nacht te boeken in het laagseizoen:

Is dat alles?

Nee, niet helemaal. Uw reserverings- en administratiekosten zijn € 27,-. Dit zijn eenmalige kosten per seizoen, ook als u meerdere bestemmingen boekt, of later een campingovernachting bijboekt. Indien u meerdere reserveringen bij Vacansoleil voor hetzelfde boekjaar maakt hoeft u niet bij iedere reservering reserveringskosten te betalen - die betaalt u slechts één keer.

De verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50. Voor reizen binnen Nederland wordt dit bedrag niet in rekening gebracht, hoewel u ook dan onder de dekking van dit fonds valt. Soms heffen lokale overheden een verblijfsbelasting. Die varieert van circa
€ 1,- tot € 2,- per persoon per dag, ter plaatse te betalen. Dat geldt ook voor een eventuele milieu/ ecotax, de in Kroatië gebruikelijke registratiekosten en de Deense kampeerkaart. Bij veel campings dient u een borg te betalen voor een polsbandje of de slagboomsleutel.

Ook aan het gebruik van bepaalde voorzieningen kunnen kosten verbonden zijn. (bv wifi, minigolf, waterfietsen etc). Alle up-to-date prijsinformatie vindt u op onze website.

Gemakkelijk betalen

Betalen gaat simpel en gemakkelijk. Bij uw boeking wordt u verzocht de (aan)betaling te voldoen met iDEAL of creditcard. Maakt u gebruik van uw creditcard? Dan wordt het betreffende bedrag meteen van deze kaart afgeschreven. Ongeveer 8 weken voor uw vertrek ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek voor het restantbedrag. Via de link in deze e-mail kunt u het restantbedrag via iDEAL of creditcard aan ons overmaken.

Wanneer u binnen 9 weken voor vertrek boekt, vragen wij u het gehele bedrag in één keer te voldoen. Indien u telefonisch boekt ontvangt u een e-mail met daarin een link naar een iDEAL of creditcard betalingsmogelijkheid. Reserveert u online, dan kunt u de betaling via iDEAL of creditcard voldoen.