900x170-belangrijke-informatie.jpg

Belangrijke informatie

Reisvoorwaarden

Hier kunt u meer over de reisvoorwaarden lezen:

ANVR-Consumentenvoorwaarden en Vacansoleil algemene voorwaarden

Prijzen per accommodatie

De prijs bij stacaravans en bungalowtenten is het bedrag dat u betaalt voor de accommodatie per nacht. Het maakt dus niet uit of u daar met bijvoorbeeld twee of zes personen in slaapt – de prijs blijft hetzelfde, tenzij anders vermeld bij de bijzonderheden van de betreffende accommodatie. Indien een bijzettentje bij de accommodatie wordt toegestaan dient een eventuele toeslag daarvoor ter plaatse te worden betaald. Voor meer informatie over de mogelijkheden op uw camping kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

De prijstabel

Op elke campingpagina vindt u onder het kopje 'Prijzen' een tabel met prijsvoorbeelden. Onder deze tabel ziet u de grijze button 'Prijzen per nacht 2018'. Hier kunt u precies zien wat de prijzen zijn voor de door u gewenste periode en of het gratis nachten-voordeel eventueel van toepassing is.

Prijzen eigen caravan of tent

De prijs voor een staanplaats voor uw eigen caravan of tent is het bedrag per nacht voor twee (volwassen) personen, een plaats voor uw caravan, camper of tent, een parkeerplaats voor de auto en het gebruik van elektriciteit. Voor eventuele extra personen, kinderen en/of huisdieren betaalt u een bedrag erbij. Die bedragen vindt u in de prijskolom bij de camping. Indien u een staanplaats bij Vacansoleil boekt kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Eventuele toeslag voor een bijzettentje moet ter plaatse worden betaald.

Huurperiode

De meeste campings hanteren een minimum aantal overnachtingen. Dat betekent dat het de bedoeling is dat u een aantal nachten achter elkaar op dezelfde camping boekt. Meestal zijn dit minimaal 2 nachten in het laagseizoen en 4 nachten in het hoogseizoen. Dit aantal kan variëren, ook per accommodatie.

Voor vijf campings uit ons programma geldt dat u ook een enkele nacht kunt boeken, wat deze campings bij uitstek geschikt maakt als stop onderweg naar een verdere bestemming. Zie daarvoor de volgende campings:

Bij onderstaande camping is het ook mogelijk om een enkele nacht te boeken in het laagseizoen:

Is dat alles?

Nee, niet helemaal. Uw reserverings- en administratiekosten zijn € 25,-. Dit zijn eenmalige kosten per seizoen, ook als u meerdere bestemmingen boekt, of later een campingovernachting bijboekt. Indien u meerdere reserveringen bij Vacansoleil voor hetzelfde boekjaar maakt hoeft u niet bij iedere reservering reserveringskosten te betalen - die betaalt u slechts één keer.

De verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50. Voor reizen binnen Nederland wordt dit bedrag niet in rekening gebracht, hoewel u ook dan onder de dekking van dit fonds valt. Soms heffen lokale overheden een verblijfsbelasting. Die varieert van circa
€ 1,- tot € 2,- per persoon per dag, ter plaatse te betalen. Dat geldt ook voor een eventuele milieu/ ecotax, de in Kroatië gebruikelijke registratiekosten en de Deense kampeerkaart. Bij veel campings dient u een borg te betalen voor een polsbandje of de slagboomsleutel.

Ook aan het gebruik van bepaalde voorzieningen kunnen kosten verbonden zijn. (bv wifi, minigolf, waterfietsen etc). Alle up-to-date prijsinformatie vindt u op onze website.

Gemakkelijk betalen

Betalen gaat simpel en gemakkelijk. Na het bevestigen van uw boeking vragen wij u de (aan)betaling te verrichten door middel van iDEAL of via credit card. Ongeveer 8 weken voor uw vertrek ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek voor het restantbedrag. Via de link in deze e-mail kunt u het restantbedrag via iDEAL of creditcard aan ons overmaken.

Wanneer u binnen 9 weken voor vertrek boekt, vragen wij u het gehele bedrag in één keer te voldoen. Indien u telefonisch boekt ontvangt u een e-mail met daarin een link naar een iDEAL of creditcard betalingsmogelijkheid. Reserveert u online, dan kunt u de betaling via iDEAL of creditcard voldoen.