Belangrijke informatie

Reisvoorwaarden

Hier kunt u meer over de reisvoorwaarden lezen:

ANVR-reizigersvoorwaarden en Vacansoleil algemene voorwaarden

Prijzen huuraccommodaties

De prijzen van de accommodaties zijn de prijzen per nacht. U betaalt de prijs ongeacht met hoeveel personen u in de accommodatie verblijft (uitzonderingen daargelaten). Uiteraard geldt er een maximum aantal personen voor elke accommodatie.

Bijkomende kosten

Naast de prijs per nacht zijn er mogelijk verplichte bijkomende kosten, zoals verblijfsbelasting, verplichte eindschoonmaakkosten en verplicht bedlinnenhuur. De prijzen hiervan vindt u op de pagina van uw gekozen camping. Klik in het keuzemenu op ‘Accommodaties & Prijzen’ en klik bij uw gekozen accommodatie op ‘meer info’. Hier staan ook de prijzen van vrijwillige boekbare extra’s zoals babypakketten, huisdieren, handdoeken, bedlinnen (indien niet verplicht), eindschoonmaakkosten (indien niet verplicht), etc. 

Ook aan het gebruik van bepaalde voorzieningen kunnen kosten verbonden zijn, denk aan wifi, minigolf, waterfietsen, etc. Alle actuele prijsinformatie vindt u op onze website. 

Soms heffen lokale overheden een verblijfsbelasting of toeristenbelasting. Dit is een verplicht bedrag per persoon per nacht dat u op de camping moet betalen. Het bedrag varieert per bestemming. Meestal is dit € 1,- à € 2,- per persoon per nacht. Dat geldt ook voor een eventuele milieubelasting/ecotax, de in Kroatië gebruikelijke registratiekosten en de Deense kampeerkaart. 

De prijstabel

Op elke campingpagina staat bovenaan het kopje 'Prijzen & beschikbaarheid'. Hier vindt u de actuele prijzen voor alle accommodatietypen die tijdens de (voor)geselecteerde periode beschikbaar zijn. De getoonde prijzen zijn inclusief eventuele kortingen en exclusief bijkomende kosten.

Prijzen staanplaatsen

De prijs voor een staanplaats voor uw eigen kampeermiddel is het bedrag per nacht voor:

- het verblijf met 2 (volwassen) personen

- de plaats voor uw caravan, tent,    camper of vouwwagen

- de parkeerplaats voor uw auto

- het gebruik van elektriciteit

Verblijft u met meer dan 2 personen of neemt u een huisdier mee? Dan betaalt u een toeslag voor de staanplaats. De prijzen zijn afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Daarom ziet u de exacte totaalprijs pas tijdens uw boeking ná het invullen van de geboortedatums van uw complete reisgezelschap.

Is op uw staanplaats een bijzettentje toegestaan? Dan betaalt u ter plaatse de eventuele toeslag hiervoor. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden op uw gekozen camping? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag.

Huurperiode

Op de meeste campings dient u een minimum aantal overnachtingen te reserveren. In het laagseizoen is dit vaak 2 nachten. In het hoogseizoen is dit vaak 4 nachten. Dit aantal kan variëren, ook per accommodatie.

Voor een aantal campings kunt u ook 1 nacht boeken. Deze campings zijn ideaal als tussenstop op weg naar een verdere bestemming. Dit geldt voor de volgende campings:

Wenst u onderweg naar uw vakantiebestemming een tussenstop met overnachting maken? Dat kan! We hebben de campings waar dit mogelijk is voor u in een handig overzicht gezet.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn € 27,-. Dit zijn eenmalige kosten per boekjaar en niet per boeking. U betaalt per boekjaar slechts één keer de reserveringskosten, ook als u meerdere bestemmingen boekt of op een later tijdstip één of meerdere overnachting bijboekt. Dit geldt ook als u meerdere reserveringen in hetzelfde boekjaar maakt. Het boekjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober van het eerstvolgende jaar.

Bijdrage Calamiteitenfonds
De verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 voor maximaal 9 personen per boeking. Voor reizen binnen Nederland wordt dit bedrag niet in rekening gebracht, hoewel u ook dan onder de dekking van dit Calamiteitenfonds valt. 
 

Gemakkelijk betalen

Betalen gaat simpel en gemakkelijk. Reserveert u online, dan kunt u de betaling via iDEAL of creditcard voldoen. Boekt u telefonisch, dan ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de vertrouwde omgeving van uw eigen bank of creditcard. Als u met creditcard betaalt, wordt het bedrag direct van uw creditcard afgeschreven.

Wanneer u een vakantie boekt, bedraagt de aanbetaling 30% van de reissom. Ongeveer 60 dagen voor de geboekte aankomstdatum ontvangt u een e-mail met een betaalverzoek voor het restantbedrag. Wanneer u binnen 60 dagen voor vertrek boekt, dient u het gehele bedrag in één keer te voldoen.