nw-temp-headers-news.jpg

15e seizoen Campinglife start in Italiaanse sferen

Zaterdag 12 december gaat om 18.55 uur het 15e seizoen van Campinglife, het tv-programma van Vacansoleil op RTL4, van start. In de nieuwe reeks nemen presentatoren Sander Janson en Gaby Blaaser de kijkers weer mee naar mooie kampeerbestemmingen in Europa. Vorig jaar keken wekelijks bijna 1 miljoen Nederlanders naar Campinglife.

Het leven op én rondom de camping. Het is al 15 jaar lang de succesformule achter Campinglife, een tv-programma boordevol reisinspiratie, kampeernieuws en een flinke dosis humor. Elk seizoen bezoekt de crew van Campinglife zes campings in Europa. Sander en Gaby verkennen de camping en omgeving, samen met echte streekkenners én met (Nederlandse) gasten die op de camping verblijven. Het perfecte recept voor een nieuwe reeks feel good-tv met mooie beelden, verrassende gesprekken en grappige situaties.
 
Nieuwe presentatrice: Gaby Blaaser
Sander Janson, al 15 jaar hét gezicht van Campinglife, heeft dit seizoen een nieuwe presentatrice aan zijn zijde: Gaby Blaaser. Gaby is bekend door haar rollen in o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en SpangaS.

Eerste aflevering aan het Gardameer
Camping Cisano/San Vito aan het Gardameer in Italië vormt het decor voor de eerste aflevering op 12 december. Sander gaat er op pad met familie Ekelschot. Een scootertocht leidt hen naar het gemeentehuis van Pescheira del Garda waar een mooie verrassing wacht. Gaby maakt ondertussen kennis met de meiden van familie Zuurbier. Ze maken een tochtje op een superluxe boot op het Gardameer en sluiten de dag gezamenlijk af met een diner aan het water.

18 afleveringen
Als hoofdsponsor en drijvende kracht achter het programma is Vacansoleil bijzonder trots op het succes van Campinglife. De 18 afleveringen worden steeds op zaterdag om 18.55 uur op RTL4 uitgezonden. Uitzending gemist? Op zondag 09.00 uur volgt een herhaling.

Aflevering 1 t/m 3 – Camping Cisano/San Vito in Italië (Gardameer)
Aflevering 4 t/m 6 – Camping Le Soleil Fruité in Frankrijk (Drôme)
Aflevering 7 t/m 9 – Camping Ma Prairie in Frankrijk (Languedoc-Roussillon)
Aflevering 10 t/m 12 – Camping Warsberg in Duitsland (Rheinland-Pfalz)
Aflevering 13 t/m 15 – Camping Park Umag in Kroatië (Istrië)
Aflevering 16 t/m 18 – Camping L'idéal in Frankrijk (Meer van Annecy)