nw-temp-headers-news.jpg

Vacansoleil speelt in op stijgende vraag naar luxe accommodaties

De vraag naar luxe verblijfsmogelijkheden op de camping blijft toenemen. Daarom breidt Vacansoleil haar aanbod glamping-accommodaties verder uit in 2016. Zoals elk jaar wordt er ook geïnvesteerd in de vernieuwing van de huidige accommodatievloot.

In 2016 plaatst Vacansoleil gloednieuwe stacaravans op verschillende campings in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Daarnaast worden er diverse nieuwe campings aan het aanbod toegevoegd. Met ruim 450 campings in 16 landen is Vacansoleil marktleider in Europa.
 
Uitbreiding Serengeti safaritent
Begin dit jaar introduceerde Vacansoleil de Serengeti safaritent, een glampingtent met o.m. een badkamer met eigen sanitair waaronder een moessondouche, een complete keuken en originele slaapvertrekken. Wegens groot succes wordt het aanbod Serengeti's in 2016 uitgebreid. Marcel Cooijmans, sales manager van Vacansoleil, reageert verheugd: “Het concept van de Serengeti, een mix van luxe en beleving, is een echte voltreffer. Daarom kunnen liefhebbers in 2016 terecht op vier campings: Norcenni Girasole Club en Fabulous in Italië en Iris Parc Le Grand Dague en Iris Parc Le Château de Galaure in Frankrijk.”

Jongste vloot van Europa
Glamping is een trend, maar daarnaast blijft ook de vertrouwde luxe stacaravan onverminderd populair. “Dit jaar zien we dat vooral de Waikiki, een riante stacaravan met drie apart slaapkamers, in trek is”, aldus Cooijmans. “Omdat we elk jaar vele modellen vervangen, beschikt Vacansoleil over de modernste vloot van Europa. Zo verblijven onze gasten altijd in een jonge of volledig nieuwe stacaravan.”

Veel vroegboekingen voor 2016
Vergeleken met vorig jaar nam het aantal vroegboekingen opnieuw toe. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor zekerheid. In 2016 gaan meer mensen gelijktijdig op vakantie, dat heeft te maken met de overlap in de vakantiespreiding tussen Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Er wordt vooral geboekt voor de meivakantie en de zomervakantie.