nw-temp-headers-news.jpg

Vacansoleil genomineerd voor “Leerbedrijf van het jaar 2016”

Vacansoleil is één van de drie genomineerden voor de titel “Leerbedrijf van het jaar 2016” in de recreatiesector. De award wordt op 16 februari uitgereikt tijdens Recreatie Toppers 2016 in Utrecht. De verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement binnen de recreatiesector.

De verkiezing
Recreatiebedrijven kunnen zichzelf kandidaat stellen of ze worden voorgedragen door anderen, bijvoorbeeld door docenten en studenten. De vakjury van Sociaal Fonds Recreatie nomineert drie kanshebbers op basis van selectiecriteria zoals betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, activiteiten, het vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Vacansoleil als leerbedrijf
Vacansoleil, specialist in luxe campingvakanties, investeert al jarenlang in het opleiden van jong talent voor de recreatiewereld. Zowel op het hoofdkantoor, op de 450 aangesloten campings als op de Vacansoleil Leisure Academy, een praktijkgerichte recreatieopleiding op mbo-niveau. Brigitte van Osch, Senior Manager Camping Jobs, Campingtainment en Training Centre, reageert verheugd: "Wij zijn erg trots op deze nominatie. Dit is een mooie blijk van waardering vanuit de branche, voor de manier waarop Vacansoleil omgaat met stages en het opleiden van jonge mensen voor de sector. Vacansoleil is zeer betrokken bij het recreatieve onderwijs. Het investeren in opleiden en jong talent voor de sector staat bij ons hoog in het vaandel.”

Stemmen vanaf 18 januari
De winnaar wordt bepaald door een vakjury van Sociaal Fonds Recreatie én door de stemmen van het publiek. Iedereen kan vanaf 18 januari stemmen via deze link. Op de website staan drie korte videopresentaties van de genomineerden én een digitale stembus. Op 16 februari wordt de winnaar in het zonnetje gezet tijdens het evenement Recreatie Toppers 2016 in het Spoorwegmuseum in Utrecht.