De trainingspakken voor het G-team zijn binnen

Begin 2016 heeft de Vacansoleil Foundation een veiling op touw gezet ten bate van het G-team van vv DBS Eindhoven. En met succes! Dankzij de opbrengst van de veiling hebben we alle 25 voetbalsterren een nieuw trainingspak aan kunnen bieden. Hiermee zullen ze zeker de blits maken tijdens uitwedstrijden én het is natuurlijk erg goed voor de teamspirit!

Wat is het G-team?
Op verzoek van de gemeente Eindhoven is 10 jaar geleden het G voetbal voor de jeugd ontstaan binnen de vereniging vv-DBS. Dit omdat er op dat moment geen mogelijkheden waren voor kinderen met een verstandelijke of geestelijke beperking, maar wel graag willen voetballen. De G-teams spelen competitie onder begeleiding van de KNVB. Op een half veld en met een tijdsduur van 2x 25 minuten laten onze sterren zien wat ze waard zijn. Na afloop van de wedstrijd doen we nog een rondje penalty schieten zodat alle spelers een doelpunt kunnen maken. Nu, 10 jaar later, zijn we blij te zien dat het G-team volledig is opgenomen in de structuur van vv-DBS.

Een woord van dank
De items die we geveild hebben zijn gedoneerd door Rabobank, ADO Den Haag, PSV en onze collega’s van het Duitse en Franse kantoor. Hierbij hartelijk dank namens de Vacansoleil Foundation. Zonder deze bijdragen hadden we ons doel nooit behaald.

En speciale dank aan vier Vacansoleil-jubilarissen. Zij besloten het bedrag dat normaal gereserveerd wordt voor een mooie bos bloemen, te doneren aan bovenstaand project. Helemaal super!