Snoezelmateriaal voor Suzy

Wanneer je te horen krijgt dat je kind ernstig gehandicapt is/zal worden, ben je vooral bezig met de verwerking van dit heftige nieuws. Pas later komen er andere dingen op je pad, zoals het vinden van geschikt speelgoed.

Nadat we eerder al te horen hadden gekregen dat er een projector er zou komen, waren wij natuurlijk  in afwachting van de levering! Vrij vlot daarna kwam daar op een dag een grote doos voor Suzy..

Helaas zaten we net voor een grote verbouwing, wegens aanpassingen voor Suzy, waardoor we de projector nog even veilig in de doos moesten laten.
Na maanden van verbouwen konden we eindelijk de slaapkamer van Suzy in gaan richten, inclusief een wit rolgordijn dat als scherm voor de projectie kan dienen.

En eindelijk was het zover, we konden de projector gaan testen! Wat een geweldig materiaal, Suzy genoot zichtbaar. We hebben dit beeld direct vastgelegd om met jullie te delen!

Dankzij de schenking van een tweede effectwiel door Barry Emons kunnen we zelfs kiezen waar we van willen genieten! Zowel de vissen-dia als de olie-dia (waarin allerlei kleurtjes in elkaar overlopen) vallen in de smaak!

Wat ontzettend fijn dat er weer iets bij is mogen komen voor Suzy om van te genieten. Onze dank gaat dan ook uit naar Sonja van der Vlist, Patricia Lentze, Barry Emons en natuurlijk iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd om dit voor Suzy voor elkaar te krijgen!

Roel, Peggy en Suzy Molegraaf