Een welverdiende vakantie voor Sylke en Niels

Via medewerker Liesbeth Janssen van Vacansoleil kwam ons het verhaal van Sylke en Niels ter ore. Onverwacht werd Sylke getroffen door een groot medisch probleem, wat veel veranderingen met zich meebracht.

Door middel van zeer intensieve revalidatie vecht deze sterke en positieve dame voor haar herstel. En met resultaat! Want ze kan korte afstanden in huis inmiddels met een hulpmiddel afleggen. De verwachting is dat ze door veel trainen nog meer spierkracht en uithoudingsvermogen kan winnen, en daar gaat ze dan ook helemaal voor.

Nu Sylke weer thuis is, stuiten zij en haar man Niels op de praktische problemen. Men name in huis. Om het goed leefbaar te maken zijn er veel aanpassingen nodig, zoals een aangepaste badkamer, toilet en keuken en een traplift. Gelukkig staan Sylke en Niels er niet alleen voor in dezen. Hun dorpsgenoten hebben direct een stichting opgericht waarmee ze geld inzamelen om de aanpassingen te kunnen bekostigen. Een hartverwarmend initiatief!

We kunnen dus wel stellen dat Sylke en Niels een zeer turbulente periode achter de rug hebben en geheel volgens de doelstellingen van de Vacansoleil Foundation willen ook wij ons steentje bijdragen. Daarom hebben we Sylke en Niels, in samenwerking met Iris Parc, een vakantie aangeboden in het Franse Châteauneuf-de-Galaure. Hier zullen ze verblijven in een luxe stacaravan die geschikt is voor mindervaliden.

Even een weekje alleen maar genieten van de rust, de omgeving en elkaar: het is ze ontzettend gegund!