Dankzij veiling gaat een droomwens in vervulling

Sonja van der vlist: 'De veiling van de wielershirts is grandioos geweest. De medewerking van alle betrokkenen, inclusief een vrijwilligster van de Vacansoleil Foundation, is hartverwarmend. We hebben een mooie opbrengst waardoor we drie personen met de spierziekte ALS kunnen vervoeren naar een bestemming naar keuze. Dit in samenwerking met de Stichting Ambulance Wens. Wij willen deze organisatie ook via deze weg ontzettenden bedanken voor wat zij allemaal mogelijk maakt. De eerste persoon is inmiddels al vervoerd naar een concert van Ilse DeLange.

Wij zijn met deze persoon, Martien Zijderveld, in contact gekomen via medewerker Rob van Vacansoleil. Hij kent Martien en wist van de grote wens om nog eens een concert van Ilse bij te wonen in de Effenaar in Eindhoven. We zijn hier direct mee aan de slag gegaan en hebben kunnen realiseren dat Martien niet alleen het concert mocht bezoeken, maar ook aanwezig mocht zijn tijdens de soundcheck en Ilse mocht ontmoeten.

Dit alles ondersteund door gediplomeerde medewerkers van Stichting Ambulance Wens die Martien ook opgehaald en thuisgebracht hebben. Volgens Rob hebben Martien en zijn gezin een topdag gehad. Ze waren zielsgelukkig met wat de Foundation voor ze heeft kunnen regelen. Het was een droom die uitkwam, en het betekent veel voor deze familie dat ze dit samen hebben mogen beleven.

Uiteraard was niets van dit alles mogelijk geweest als er niet geboden was op de wielershirts. Langs deze weg willen we alle winnaars dan ook hartelijk bedanken voor hun bod.

Donatie Rabobank
Sonja van der Vlist: 'Tijdens een toevallige ontmoeting met senior accountmanager Maikel Verharen van de Rabobank, hebben we het onder andere gehad over één van de acties van de Vacansoleil Foundation: het veilen van wielrenshirts, gesigneerd door renners van het Vacansoleil-DCM Procycling team. Rabobank Eindhoven-Veldhoven (Topsportdesk) kon na dit gesprek een gesigneerd shirt van Marianne Vos beschikbaar stellen.'