Make a wish come true

Met originele acties hebben studenten van de Vacansoleil Leisure Academy 7500 euro ingezameld voor Make-A-Wish Nederland. Deze stichting zich in om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen.

Rijden in een échte brandweerwagen, vliegen als Tinkerbell, een ontmoeting met de Power Rangers. Alle kinderen hebben dromen, ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. De vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland zetten zich al sinds 1989 in om al die kleine en grote wensen uit te laten komen. Het doel? Deze kinderen zich weer kind laten voelen, en even geen patiënt.

Studenten op het podium
De Vacansoleil Leisure Academy, een mbo-recreatieopleiding op vijf ROC's in Nederland, en de Vacansoleil Foundation sloegen de handen ineen voor dit bijzondere goede doel. Zo bundelden 5 klassen op verschillende ROC's hun krachten. De recreatiestudenten, die óók les krijgen in het opzetten en coördineren van liefdadigheidsprojecten, klommen zelf op het podium. Ze organiseerden vijf avonden vol themadiners, live muziek, dans, cabaret, goocheltrucs, veilingen en ludieke activiteiten.

Cheque van 7500 euro
Met de opbrengst van deze acties adopteert de Vacansoleil Foundation drie wensen van 2500 euro. Op 23 mei ontving de stichting op het hoofdkantoor van Vacansoleil een cheque ter waarde van 7500 euro. Kijk hier voor meer informatie over Make-A-Wish Nederland.