Vacansoleil Logo
Campings bij pretparken

Naar pretpark Toverland in Nederland

Meer dan 30 attracties, buiten en in de overdekte delen van Toverland. Dit pretpark in Sevenum, Nederland, begon als grote indoorspeeltuin. Intussen is het speelpark uitgegroeid tot een geweldig attractiepark voor jong en oud. Ontdek het park en de speciale lange avonden in de zomer en herfst. Zo lang mogelijk avonturen beleven in Toverland? Overnacht in de buurt. Bijvoorbeeld op een camping op slechts 5 minuten van het park!​

Attractiepark Toverland: de droom van uw kleintjes

Pretpark Toverland is zo veel meer dan een overdekte speeltuin met toffe (water)glijbanen, bobsleebaan en andere leuke attracties. Het is een park met 4 themagebieden, waar u in de zomer én winter terecht kunt voor een compleet dagje uit. Ontdek Magic Forest met magische attracties als de Maximus’Blitz Bahn en Villa Fiasko. Het Land van Toos met leuke, kleine attracties en de dagelijkse spetterende show van Toos Toverhoed.

Ook spannende rides!

Buiten treft u de spannende Troy Area met de Paarden van Ithaka en uiteraard de snelste houten achtbaan van de Benelux: Troy. Vervolgens stuit u daar ook op de Magische Vallei met de snelle Booster Bike, de tollende attractie Dwervelwind en het wateravontuur in de Djengu River.

Gaat u het avontuur met uw gezin aan? Dichtbij dit coole speel- en attractiepark liggen een aantal campings. Vlakbij Toverland overnachten heeft u dus zo geregeld!

Een camping bij Toverland?

Deze campings liggen in de buurt van Toverland (vanaf 3 kilometer afstand):

Adres en bereikbaarheid

U tovert uzelf zo naar Toverland in Nederland! De ligging is erg praktisch, naast de N277 en dicht bij de A67. Parkeren kan super dicht bij camping De Schatberg, in Sevenum, Limburg. Als u daar overnacht, bent u al in 5 minuten in het park.

Attractiepark Toverland in Sevenum

  • Toverlaan 2
  • 5975 MR
  • Sevenum

Speciale avonden in Toverland Sevenum

Toverland is veelal van 10.00 tot 17.00 of 18.00 uur open. In de zomermaanden juli en augustus is het park één keer per week geopend tot 23.00 uur. Tijdens deze zogenoemde Midzomeravonden maakt u vanaf 19.00 uur allerlei live entertainment en extra shows mee. De achtbanen zijn dan ook open. Een unieke ervaring om met bijvoorbeeld 90 kilometer per uur door de baan van Troy te vliegen.

In het najaar, rond Halloween is het park met de Halloween Nights eveneens tot 23.00 uur open. Ook dan zijn er tal van extra shows en wordt u in ‘scare zones’ achterna gezeten door diverse Halloween-karakters. Kleintjes houden met een speciale lichtgevende toverstaf de enge monsters op afstand.

In de winter maakt u zich klaar voor Toverland Winter en de Magische Winterweken. Een betovering valt over het park en het wordt een waar winterwonderland! Warme chocolademelk, een Oostenrijkse biergarten en prachtig verlichte attracties in de overdekte themagebieden. Geopend tot 17.00 uur, zodat u daarna warm op uw bank kruipt en uw kindjes in bed dromen over het Land van Toos en het Magic Forest.

Dichtbij Toverland overnachten

Toverland is het hele jaar door open. Gaat u ernaartoe en wilt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten? Dan is het fijn als u er snel bent en ook weer snel thuiskomt om comfortabel na te praten over de belevenissen in het attractiepark. Wat dacht u van lekker dicht bij Toverland overnachten? Met uw héle gezin, voor een betaalbare prijs in een accommodatie met eigen keuken. Dan maakt u ook in een handomdraai een eigengemaakt lunchpakketje voor in het park. Maak er een compleet weekend, midweekje of vakantieweek van, in een accommodatie op een camping van Vacansoleil!