Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Denemarken


Stacaravans in Denemarken

Bent u op zoek naar een mooie camping in Denemarken waar u een luxe stacaravan kunt huren? Vacansoleil heeft verschillende campings met stacaravans voor u geselecteerd. Geniet samen met het hele gezin van de ruimte en luxe die een stacaravan biedt. Compleet met een royale zithoek, uw eigen tuinmeubelen, sanitair en nog veel meer luxe! De stacaravans beschikken over het algemeen over twee slaapkamers, maar voor grote gezinnen zijn er ook stacaravans met drie en soms wel vier slaapkamers. Maak kamperen nog leuker en geniet van een vakantie in een stacaravan op één van de campings in Denemarken.    

Strand en stad

Denemarken is een vlak land en ligt in het zuiden van Scandinavië. In Jutland, het schiereiland van Denemarken, geniet u op de camping met stacaravan van de populaire stranden aan de Noordzee én van de meren en rivieren waar u lekker in kunt kanoën. Breng er ook een bezoek aan de stad Kopenhagen en bewonder daar het koninklijk paleis, het stadspark Tivoli, de gekleurde huisjes, de gezellige oude haven Nyhavn en geniet van verse vis in één van de vele visrestaurantjes! 

Ruime stacaravans in Denemarken

Bij Vacansoleil kiest u uit acht luxe stacaravans: Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en de Glamping stacaravan. Lees hier meer over deze prachtige ruime stacaravans. Gaat u op vakantie met één of meer kinderen? Alle stacaravans zijn hier uitermate geschikt voor!

Kies uit 1 camping in Denemarken

Uitgebreid zoeken:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jutland - Denemarken

Ideale plek voor vissers en kanovaarders. Maar er zijn ook schitterende faciliteiten op de camping, zoals een verwarmd zwembad, sauna en jacuzzi. Prima familiecamping.