Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Luxemburg


Stacaravans in Luxemburg

Zoekt u een vakantieland dat centraal gelegen is in West-Europa én dat heel veel te bieden heeft? Ga dan voor een camping met stacaravans in Luxemburg!

Historie en natuur

In Luxemburg zijn veel leuke dingen te doen. Bezoek er bijvoorbeeld burchten en stuwmeren. Ga kanovaren, steile rotsen beklimmen en wijngaarden of landschappen bewonderen. Liefhebbers van vestingen en vestingwerken zitten helemaal goed op een camping in Luxemburg. Het land telt maar liefst 5000 kilometer aan wandelwegen, dus voor echte wandelaars is Luxemburg uitermate geschikt om naartoe te gaan. Het schitterende Müllerthal, ook wel ‘Klein Zwitserland’ genoemd, is bijzonder geliefd door de steile rotswanden, beboste heuvels en beekjes. Een bezoek aan de grootste plaats van het land, Luxemburg-stad, is een must. Daarnaast zijn er ook veel leuke dorpjes te bezoeken.

Nog meer uitjes

Ook voor kinderen heeft Luxemburg veel te bieden. Zo zijn er meerdere dierenparken en Luxemburg biedt daarnaast ook veel klim-klauter en dwaalplekken in de natuur. Wilt u nog meer eropuit tijdens uw vakantie in Luxemburg? U vindt er ook veel theaters, bioscopen, cafeetjes en clubs. Al met al is Luxemburg een land waar iedereen, van jong tot oud, zich top vermaakt!

Campings met stacaravans in Luxemburg

Bij Vacansoleil hebben we een aantal campings voor u uitgezocht die beschikken over stacaravans. U kiest zelf de stacaravan die bij uw wensen past. In totaal zijn er acht typen stacaravans: de Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. Op uw gekozen camping kiest u uit een aantal van deze verschillende typen stacaravans. Alle stacaravans zijn compleet ingericht, met een royale zithoek, eigen sanitair (met uitzondering van de Hawaï-stacaravan), een eigen keuken en een mooie veranda met tuinmeubelen. Maak kamperen nog leuker en geniet van een vakantie in een stacaravan op één van de campings in Luxemburg.

Kies uit 3 campings in Luxemburg

Uitgebreid zoeken:

Camping Fuussekaul

Heiderscheid - Luxemburg - Luxemburg

Klasse camping met luxe faciliteiten, en oneindig veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Ideale ligging voor uitjes naar Duitsland, België en Frankrijk. Hele jaar open!

Camping Kohnenhof

Parc Hosingen - Luxemburg - Luxemburg

Op Camping Kohnenhof beleeft iedereen een prachtvakantie. Avonturiers huren op de camping een mountainbike om door de bossen te crossen. Iedereen die het liever rustiger aan doet, kan door een scala aan natuurgebieden wandelen.