Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Nederland


Stacaravans in Nederland

Blijft u liever in eigen land tijdens de vakantie? Geniet dan van een stacaravan op één van de campings in Nederland. Vacansoleil heeft diverse campings met stacaravans in heel Nederland voor u uitgezocht. Kiest u voor een camping op in Zeeland, Limburg of toch Friesland? Wat het ook wordt, met een stacaravan geniet u op de camping van ruimte en gemak. Zo kunt u een onvergetelijke vakantie doorbrengen met het hele gezin!

Typisch Nederlands, maar ook strand en stad!

Ontdek de typisch Nederlandse bloembollenvelden, de windmolens, polderlandschappen, klederdrachten en natuurlijk de Delfts blauwe aardewerken. Veel campings met stacaravans van Vacansoleil bevinden zich in de streek van de Noordzeekust, waar u heerlijk kunt genieten van de brede stranden. Verblijft u op een camping dicht bij de Randstad? Breng dan een bezoek aan één van de prachtige grote steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Bekijk de grachten, bezoek verschillende museums en loop binnen bij de winkels van deze grote modesteden. Geniet van de groene landschappen van Nederland en maak een wandel- of fietstocht door de Veluwe. Ook voor een vakantie met kinderen heeft Nederland veel te bieden. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een leuke dierentuin, een pretpark of een belevenismuseum, zoals het Nemo Science Museum of Body Worlds, beide in Amsterdam.

Kies uw luxe stacaravan

Kies voor een stacaravan in Nederland die bij uw wensen past. Er zijn in totaal acht verschillende soorten stacaravans waar u it kunt kiezen. De Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. De Hawaï heeft meestal één slaapkamer. In de Fiji en de Bali treft u twee slaapkamers, een volwaardige keuken met koelkast en eigen sanitair. De Tahiti stacaravan heeft twee badkamers en twee slaapkamers. De Tahiti XL heeft óók twee badkamers, maar deze stacaravan heeft daarbij drie slaapkamers. Voor nog meer ruimte gaat u voor de Waikiki, met maar liefst drie slaapkamers, een eigen badkamer, een grote tafel en een volwaardige keuken. En in de Waikiki XL heeft u nog een vierde slaapkamer. De Glamping stacaravan? Die is extreem luxe!

Kies uit 44 campings in Nederland

Uitgebreid zoeken:

Camping Bergumermeer

Suameer - Friesland - Nederland

Fantastisch vakantieresort aan het fraaie Bergumermeer, midden in Friesland. Volop comfort en vakantiefaciliteiten voor alle leeftijden, zoals het fraaie indoor zwemparadijs, het mooie restaurant en de speeltuinen voor de kids. Even helemaal eruit!

Camping Delftse Hout

Delft - Zuid-Holland - Nederland

Cultuur en natuur dicht bij elkaar. De historische grachten, musea en leuke terrasjes van Delft zijn op loopafstand, of bereikbaar met de stadsbus die tot de camping rijdt.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Nederland

Fraai gelegen familiecamping midden in de natuur van het Nationale Park Maasduinen. Mooi zwembad met glijbaan, veel sportief vermaak en leuke animatie voor jong en oud.

Camping Recreatiepark 't Zand

Alphen - Noord-Brabant - Nederland

Een echte familiecamping in het Brabantse land, maar ook op een steenworp afstand van de Belgische grens. Ontdek de prachtige omgeving en geniet van de leuke activiteiten en fijne voorzieningen op de camping.