Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Portugal


Stacaravans in Portugal

Zoekt u een camping in een vakantieland met een lekker warm klimaat? Ga dan voor Portugal! Voor extra comfort tijdens het kamperen biedt een stacaravan uitkomst. Onze stacaravans in Portugal beschikken over eigen sanitair, tuinmeubelen, een keuken met gasfornuis en een ruime veranda.  

Kamperen aan de Algarve

Portugal heeft vele mooie plekken die u kunt bezoeken. Een camping aan de Algarve biedt u de mogelijkheid om omliggende plekken als Faro, Lagos en Albufeira te bezoeken. De Algarve is beroemd om haar goudgele stranden met spectaculaire, zandstenen rotsformaties, kliffen en grotten. Maak een kanotocht of boottocht om al dit moois vanaf het water te bekijken.

Stedentrip Lissabon of Porto

Vacansoleil heeft ook campings met stacaravans in de bekende steden Lissabon en Porto voor u geselecteerd. Hier bezoekt u musea, kastelen, mooie Portugese straatjes en restaurantjes waar heerlijk Portugees eten, port en wijnen worden geserveerd. Tip: maak een rit met een oude tram of kabelbaan door de mooie binnenstad van Lissabon. Dan krijgt u meteen een indruk van de stad en weet u welke plekjes u te voet wilt gaan ontdekken tijdens uw vakantie.

Geniet op de camping

Geniet van het mooie land en het prachtige weer in Portugal op een camping met een stacaravan. Bij Vacansoleil kunt u kiezen uit acht typen stacaravans, namelijk de Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. Alle acht typen stacaravans zijn ruim opgezet en bieden dan ook voldoende ruimte voor het hele gezin. Lees hier meer over deze prachtige stacaravans..

Kies uit 6 campings in Portugal

Uitgebreid zoeken: