Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in San Marino


Stacaravans in San Marino

In San Marino heeft Vacansoleil prachtige campings met stacaravans voor u geselecteerd. Op deze campings geniet u van de gezelligheid van het kamperen en ook van de ruimte en luxe die een stacaravan biedt.  

Over San Marino

San Marino is een dwergstaatje dat in Noord-Italië ligt. De stad San Marino is een middeleeuwse vestingstad, met een historisch centrum dat wordt omringd door vestingmuren met de typische torens en poorten. Het strand bezoeken, behoort tot de talloze mogelijkheden die u heeft op onze camping in San Marino.

Bezoek de Italiaanse kustplaatsen

Bekende Italiaanse kustplaatsen als Rimini, Riccione en Cattolica liggen op korte afstand van de camping in San Marino. In San Marino kunt u dan ook genieten van de lekkere Italiaanse keuken. Bezoek hiervoor één van de gezellige cafeetjes, restaurants of terrasjes. De steden San Leo en Ravenna zijn ook zeker de moeite waard als u verblijft op de camping in San Marino!

Kies voor comfort en luxe op de camping

Kies uit acht verschillende soorten stacaravans: de Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. Over het algemeen beschikt elke stacaravan over eigen sanitair, tuinmeubelen, een veranda en een volwaardige keuken met koelkast en gasfornuis. De Tahiti en Tahtii XL hebben zelfs twee badkamers. De Waikiki en Waikiki XL zijn daarentegen de grootste stacaravans, met respectievelijk drie en vier slaapkamers. Op de camping in San Marino geniet u in een stacaravan dus van comfort en luxe. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin in het mooie San Marino in Italië.

Kies uit 1 camping in San Marino

Uitgebreid zoeken:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

Unieke camping op een unieke plek in het mini-staatje San Marino. Op de heuvel naast de stad, met een weids uitzicht op een geweldige natuur. Het strand van Rimini is op 15 km.