Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Slovenië


Stacaravans in Slovenië

Denkt u erover om te verblijven op een camping in Slovenië? Vacansoleil heeft een aantal campings voor u uitgezocht waarbij u luxe stacaravans kunt huren. In een stacaravan heeft u meer ruimte en luxe, terwijl u toch kunt genieten van alle gezelligheid op de camping.  

Een érg groen land

Als u houdt van cultuur en activiteiten in de natuur, dan is Slovenië een perfect vakantieland voor u! Slovenië is namelijk één van de groenste landen van Europa. U kunt hier dan ook de mooiste wandel- en fietstochten maken. Ook is Slovenië een aantrekkelijk land voor vakanties met een kleiner budget.

Waterpark op camping Terme Catez

Vanaf camping Terme Catez  kunt u eenvoudig de hoofdsteden Ljubjana en Zagreb bezoeken. Deze camping is ook super voor een vakantie met kinderen. De camping beschikt namelijk over een groot waterpark met glijbanen én een binnenzwembad met speeltoestellen.

Adriatische kust bij camping Adria

Naast waterpret op de camping vindt u bij camping Adria ook waterpret aan het strand. Deze camping in Slovenië ligt aan de Adriatische Kust, waar u heerlijk kunt zonnebaden, spelen in het zand en de zee in kunt. Slovenië is zeker een verrassend en veelzijdig land!

8 Luxe stacaravans

Kies uit acht luxe stacaravans op de campings in Slovenië. Wordt het de Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL of Glamping stacaravan? Op de campings in Slovenië zijn verschillende van deze typen stacaravans beschikbaar. Lees hier meer over alle typen. De stacaravans zijn uitermate geschikte voor een vakantie met kinderen!

Kies uit 2 campings in Slovenië

Uitgebreid zoeken:

Camping Terme Čatež

Brežice - Zuid-Oost Slovenië - Slovenië

Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe voorzieningen.

Camping Adria

Ankaran - Adriatische Kust (SL) - Slovenië

Aan de baai van Trieste, in een klein stukje Slovenië tussen Italië en Kroatië. Groot Olympisch zwembad naast de zee. Bezoek vanaf camping Adria Trieste en sfeervolle stadjes als Koper en Piran.