Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Tsjechië


Stacaravans in Tsjechië

Bent u op zoek naar een top camping in Tsjechië waar u een luxe stacaravan kunt huren? Kies dan voor een camping met stacaravan in Praag of het Reuzengebergte. Het voordeel van een stacaravan is dat u uw eigen sanitair én compleet tuinmeubilair heeft. Daarnaast beschikt u ook nog over een ruime zithoek, een volwaardige keuken en een veranda. Zo geniet u optimaal van uw vakantie op de camping in Tsjechië! 

Tsjechië voor jong en oud

Tsjechië is een ideaal vakantieland voor wie een kleiner budget heeft. U kunt er tegen gunstige prijzen culinair genieten van lokale specialiteiten. Als u kiest voor een camping in Praag, bent u binnen een half uur in deze populaire wereldstad. Praag staat bekend om haar prachtige bruggen, gebouwen en pleinen. Voor wie meer van een actieve en avontuurlijke vakantie houdt, is het Reuzengebergte een perfecte omgeving. Kanovaren, boogschieten en steppen zijn activiteiten die u kunt doen op de camping in dit gebied. Tsjechië biedt een heleboel op het gebied van sport, cultuur en ontspanning. Het is een vakantieland voor jong en oud! 

Kies de perfecte stacaravan voor uw verblijf

Kies voor een stacaravan in Tsjechië die helemaal bij uw wensen past. U heeft over het algemeen de keuze uit stacaravan Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en de Glamping stacaravan. Op elke camping treft u verschillende typen stacaravans. De Hawaï is de meest basic stacaravan met meestal één slaapkamer. De Fiji en Bali hebben twee slaapkamers, een keuken met koelkast en eigen sanitair. De Tahiti is een wat ruimere stacaravan die is voorzien van twee badkamers en twee slaapkamers. De Tahiti XL heeft ook twee badkamers én beschikt daarnaast over drie slaapkamers. De Waikiki heeft drie slaapkamers, een eigen badkamer, een grote tafel én een volwaardige keuken. En de Waikiki XL is de grootste stacaravan, met vier slaapkamers. De Glamping stacaravan? Die is extreem luxe. Lees hier meer over alle ruime en luxe stacaravans van Vacansoleil.

Kies uit 3 campings in Tsjechië

Uitgebreid zoeken:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Praag - Tsjechië

Perfecte plek voor een bezoek aan Praag. De camping ligt in een rustige buitenwijk vlak bij een bos met visvijver. Je bent met bus, trein of tram in een paar minuten in het centrum.

Camping 2000

Januv Dul - Reuzengebergte - Tsjechië

Mooie camping aan de westkant van het Reuzengebergte met allerlei sportieve activiteiten. Zwembad, glijbaan, leuk terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar Liberec en Praag.