900x170-elzas.jpg

Elzas

De Route des Vins slingert van het noorden naar het zuiden van de pittoreske streek de Elzas. Vanuit de dorpen loopt u zo de wijngaarden in waar u kennis kunt maken met de beroemde Elzas wijnen. Denk hierbij oa de Riesling, Muscat, Gewurztraminer en de Pinot Blanc.

De Elzas is nu ook per fiets te ontdekken. U kunt kiezen uit tal van fietsroutes met een gezamenlijke lengte van bijn 2000 kilometer!


Camping in de buurt van deze wijnroute:

Camping Domaine des Messires

domaine-des-messires-405x167.jpg

Kleinschalige camping met een karakteristiek hoofdgebouw. Aan een meer met strandje en ondiepe plekjes voor de kleuters. Vissen, zwemmen en... vergeet de rubberbootjes niet!

Camping Domaines des Bans

domaine-des-bans-405x167.jpg

Ideale vakantieplek voor grote en kleine kinderen, met een uitgebreid aquapark, speeltuin en veel ander vermaak. Mooie omgeving voor tochten. Pak eens een terrasje in Corcieux.
 

Camping Wattwiller

Wattwiller-405x167.jpg

Leuke, bosrijke camping met binnen- en buitenzwembad én ... een eigen manege. In de schitterende natuur van de Elzas maakt u de mooiste tochten. Dicht bij de mooie stad Mulhouse.

Camping Le Ried

Le-Ried-405x167.jpg

Groene familiecamping in de Elzas, op korte afstand van de Duitse grens en attractiepark Europa Park. Ontdek de charmante wijndorpjes in de omg eving en geniet van de sfeer op de camping.