Camping prive sainitair

Campings met privé sanitair

Kamperen en de beschikking hebben over uw eigen sanitair? Dat kan wanneer u kiest voor een van onze campings waar privé sanitair is inbegrepen in de accommodatie. Op deze campings vertoeft u lekker in een natuurrijke omgeving en heeft u dezelfde gemakken als thuis. Lees verder over al uw mogelijkheden voor het boeken van een kampeervakantie met privé sanitair. 

Staanplaatsen met privé sanitair

Gaat u op vakantie met uw eigen kampeermiddel, maar wilt u op de camping toch graag een eigen douche en toilet? Dit kan! Bekijk hieronder de speciale selectie van staanplaatsen met deze extra faciliteiten. Op deze manier kunt u met uw eigen caravan, vouwwagen of tent op vakantie gaan én profiteren van de luxe van een eigen badkamer op de camping.

Momenteel hebben we alleen nog maar staanplaatsen met privé sanitair op camping de Leistert, dus boek snel de laatste plaatsen!
 

Een tent met een eigen badkamer?


Slaapt u het liefst in een tent, maar heeft u het liefst ook privé sanitair tot uw beschikking? Kies dan voor een compleet ingerichte tent, die al voor u klaar staat als u op de camping arriveert. Onze Serengeti-safaritenten zijn allemaal uitgerust met, jawel, een eigen badkamer! Maak gebruik van uw eigen douche, toilet en wastafel terwijl u óók geniet van het charmante karakter van een tent. Voor de kampeerders die het nog luxer willen; de meeste Serengeti-tenten hebben zelfs airconditioning. Kijk snel verder om deze unieke kampeerervaring te boeken.


Safaritent badkamer

 

Camping eigen badkamer stacaravan

Stacaravans: de volledig uitgeruste kampeerhuisjes

De stacaravan. Het huisje midden in de natuur voor kampeerders die graag zoveel mogelijk luxe ervaren tijdens hun campingvakantie. Dit accommodatietype is uw meest luxe optie als u op de camping uw eigen sanitair wilt hebben. Bovendien is deze accommodatie, naast een douche, wc en wastafel, ook uitgerust met een complete keuken en echte slaapkamers. Wilt u een nóg luxueuzer verblijf op de camping? Kijk dan eens op onze glampingpagina en kies uit de super-de-luxe accommodaties met alles erop en eraan.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.