Alpe d'Huez

Camping Alpe d'Huez

Kamperen op een camping in de buurt van de Alpe d’Huez betekent kamperen in Zuid-Frankrijk en ook dicht bij een stukje Nederland zijn. De Alpe d’Huez wordt namelijk ook wel ‘de Nederlandse berg’ genoemd. Met 21 haarspeldbochten op weg naar de top is de Alpe d’Huez een ideale klim voor wielrenners. Bocht zeven staat ook bekend als ‘de Nederlandse bocht’. Wanneer de tour deze bocht passeert is het hier namelijk één grote oranje zee. Verder maken ook de acht Nederlandse overwinningen in de Tour de France van deze berg een stukje Nederland.

Wielrennen Alpe d'Huez

Alpe d’Huez beklimmen met ideale startlocatie

Wilt u zelf de Alpe d’Huez beklimmen? Dan is een camping in de buurt de ideale startlocatie! ’s Ochtends wordt u wakker met uitzicht op de berg en direct na een goed ontbijt pakt u zo de fiets om de uitdaging aan te gaan. Na het bestijgen van deze berg neemt u een heerlijk verfrissende duik in het zwembad op de camping. Daarna kunt u weer onderuit liggen op een bedje aan het zwembad, uw tent of stacaravan, en kunt u helemaal tot rust komen!

Voor ieder wat wils op familiecampings

De campings in de buurt van de Alpe d’Huez zijn overigens voor de hele familie geweldig! Het zijn namelijk echte familiecampings met animatie, waterpret, een speeltuin en meer leuke faciliteiten waar jong en oud zich uitstekend mee kunnen vermaken.

Bekijk hieronder de 2 dichtstbijzijnde campings bij de Alpe d'Huez

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.