Perfecte vakanties met uw baby of peuter

Gaat u op vakantie met jonge kinderen? Dan maken de kleinste gemakken uw reis en verblijf perfect. Animatie, leuke activiteiten, de vrijheid om te doen wat u wilt, uw eigen keuken en andere kids in de buurt, zodat uw kinderen vriendjes kunnen maken. En natuurlijk óók een fijn bed voor uw welverdiende nachtrust! De vakantie is immers om op te laden. Uw reis naar de camping? Die is het leukst als deze kort en eenvoudig is.

Bij Vacansoleil begrijpen wij dat! Daarom helpen we u om uw droomvakantie te vinden. Kies bijvoorbeeld uit de selectie ideale campings voor uw jonge gezin. Bekijk de campings dichtbij een vliegveld, campings op korte rijafstand of campings vlakbij pretparken. Tot slot krijgt u van ons een inpaklijst zodat u aan alle belangrijke reisspullen voor uw baby of peuter denkt.


 

Campings voor jonge gezinnen

Alle campings met speeltuinen, peuterbaden, animatie en babypakketten op een rij!

Campings dicht bij het vliegveld

Kies uw favoriete vakantiebestemming, praktisch in de buurt van een luchthaven en het ov.


 

Met uw héle gezin op vakantie met Vacansoleil

Reist u met een baby, dreumes of peuter? Spetter samen in de verwarmde kinderbaden en laat uw kindje klauteren in de speeltuinen. Of ga voor een relaxte middag bij uw stacaravan: u leest een boek, terwijl uw uk speelt met zijn favoriete auto’s, knuffels en ander speelgoed. Waar? Lekker buiten op de veranda of op het stukje gras voor uw accommodatie.

De 8 voordelen van een campingvakantie met Vacansoleil:

  1. Veilige speelruimte voor uw kinderen.
  2. Waterpret voor iedereen, óók de allerkleinsten!
  3. Volop plezier in leuke speeltuinen.
  4. Handige babypakketten te huur: inclusief kinderstoel, badje en campingbedje.
  5. Nederlandse animatie voor uw kinderen.
  6. Uw eigen terras of veranda (vaak overdekt) om te relaxen.
  7. Uw eigen keuken. Gemakkelijk als uw baby nog speciale voeding krijgt.
  8. En een koelkast met vriezer, waarin u groentehapjes bewaart om mee te nemen op dagjes uit.

 

Campings dicht bij pretparken

Met z’n allen de ogen uitkijken? Kies uw camping in de buurt van een pretpark.

Inpaklijst

Comfortabel reizen én verblijven. Met onze inpaklijst heeft u alle benodigdheden binnen handbereik.


 

Reist u buiten het seizoen? Profiteer van de buitenkansjes!

Buiten het hoogseizoen is het op campings aangenaam rustig. Dat betekent dat u direct vooraan staat bij de bakker en andere faciliteiten, én dat u eenvoudig een plekje vindt bij het zwembad. Nog een pluspunt: de voordelige prijs. Vaak zijn zowel de tarieven voor accommodaties als de vluchtprijzen erg laag. En gaat u buiten de schoolvakanties op vakantie? Dan kunt u helemaal rekenen op veel voordeel!

Het beste accommodatietype voor kleine kids

Bij Vacansoleil kiest u zelf het accommodatietype voor uw vakantie. Wordt het een staanplaats, volledig ingerichte bungalowtent, stacaravan of extra luxe glamping accommodatie? Ons advies: de (glamping) stacaravan. Dan beschikt u namelijk over uw eigen keuken, badkamer(s) en toilet. Ook handig: de grote koelkast met vriezer, voor het bewaren van babyvoeding. 

Eigen slaapkamers en een complete veranda

De kinderen slapen in de stacaravan terwijl u nageniet op de veranda. U heeft genoeg ruimte voor uw kinderwagen en doos met speelgoed. Ruimte voor uw kids om te ravotten? Ja hoor, die is buiten voor uw stacaravan. En vanaf uw veranda heeft u zicht op uw spelende kinderen!

Het Vacansoleil-babypakket

Maak het uzelf gemakkelijk en laat een kinderstoel, kinderbedje en babybadje voor u klaarzetten in uw accommodatie. Dit babypakket is verkrijgbaar op alle geselecteerde campings voor jonge gezinnen. U herkent deze campings op onze site ook aan het pictogram met een fopspeen. 

Meer weten over het babypakket?

Stel uw vraag gratis via het contactformulier of bel ons op 0900-9899 (€0,70 per gesprek).


 

Veilig de zon in: 3 tips


1. Vermijd de zon tussen 12.00 en 15.00 uur
De zonkracht is het hoogst tussen 12.00 en 15.00 uur. Daarom geniet u gedurende deze periode beter in de schaduw met uw baby.

2. Smeer uw kindje ook in als hij of zij in de schaduw blijft
Zonnestralen weerkaatsen op water, steen en zand. En wolken laten zo’n 30% tot 70% van de zonnestralen door. Ook in de schaduw is dus zonbescherming nodig.

3. Neem uw eigen parasol en zonnehoedje mee
Neem zelf een parasol of windscherm mee, zodat u zeker bent van een schaduwplekje op het strand. Kleed uw uk met een zonnehoedje en lichte kleding, en  smeer zonnebrandcrème op álle plekken die de kleding niet bedekt, ook de oortjes en voetjes.

Instagram
Volg Vacansoleil op Instagram voor het hele jaar vakantiepret! 

Facebook
Like Vacansoleil op Facebook voor vakantietips, -nieuwtjes én -inspiratie. 

Blog
Tips en inspiratie voor uw gezinsvakantie? Vind het op ons blog!