Naar pretpark Bobbejaanland in België

Wilt u naar pretpark Bobbejaanland in België? Combineer uw dagje uit met een verblijf op een camping in de buurt. Lekker voordelig én lekker dichtbij. Overdag de achtbanen in, ’s avonds relaxen op de camping.


Razende rollercoasters, woest kolkende rivieren en boze geesten in de Forbidden Caves. Voor een bezoek aan Bobbejaanland moet u wél een held zijn. Verzamel al uw moed en trotseer de sensationele attracties in ’t plezantste land van België. Gelukkig vindt u er ook plekjes om even bij te komen. Zoals in de verschillende thema-restaurants , tijdens een boottochtje óf met een rustig ritje in het reuzenrad. Bobbejaanland biedt pretparkpret voor het hele gezin.

Attracties voor avonturiers

Voor snelheidsduivels is Bobbejaanland de hemel op aarde. Probeer supersnelle rollercoasters zoals Speedy Bob en Typhoon of laat u rondzwieren in de Sledgehammer.

Nog meer avontuur? Zet een VR-bril op uw neus en… ren voor uw leven: de vulkaan in de jungle van Mount Mara staat op uitbarsten. Minstens zo spannend is het vervloekte Nightmare Motel. Wees gewaarschuwd, want ontsnappen lukt niet iedereen.

Bobbejaanland voor jonge kinderen

Leuk om te weten: kinderen kleiner dan 1 meter hoeven in Bobbejaanland geen entreeticket te betalen. Voor de stoerdere attracties moeten ze wel minimaal 1 meter of 1.40 meter zijn. Toch valt er voor kleinere pretparkbezoekertjes genoeg te beleven. Kinderland is een speelparadijs van 7000m2. Nieuw in 2017 is de grote, groene Wondergarden; hier kunnen uw bengels veilig klimmen en klauteren. Een vrachtwagen besturen zonder rijbewijs? Parkeer uw kleine chauffeur maar achter het stuur van de blinkende Convoy Trucks.

Adres en bereikbaarheid

Bobbejaanland ligt in de Belgische plaats Lichtaart, tussen Kasterlee en Herentals. Circa 3 kwartier vanaf Antwerpen.

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
Kasterlee
België

Een camping bij Bobbejaanland?

Overnachten bij Bobbejaanland? Kies voor een voordelige camping in de directe omgeving van het pretpark, zoals camping Het Veen en camping KempenSlaap in een luxe stacaravan, ideaal met kinderen. Of ga écht kamperen in een compleet ingerichte huurtent. Onze campings bij Bobbejaanland zijn zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.


campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.