Naar pretpark Disneyland® in Parijs

Voordelig overnachten bij Disneyland® Paris? Kies voor een verblijf op onze camping, slechts 20 minuten rijden van de magie. Overdag beleven de kinderen sprookje na sprookje, ’s nachts dromen ze de dag nog eens over in een luxe stacaravan.


Voor het enige, echte sprookjeskasteel van Doornroosje staan. Mickey Mouse een knuffel geven. Spectaculaire shows beleven en meer dan 50 magische attracties uitproberen. Een dagje Disneyland® Paris is de droom van ieder kind. En stiekem van ons allemaal, toch? Disneyland® Paris in Frankrijk bestaat uit 2 verschillende thema-parken: Disneyland®Park en het Walt Disney® Studios Park. Vanaf camping Le Chêne Gris bent u er zo.

 

Magie in Disneyland® Park

Sprookjes komen tot leven in de vijf koninkrijken van Disneyland® Park. Vanaf de nostalgische gebouwen in Main Street treedt u de ene na de andere topattractie tegemoet. Lanceer uzelf de ruimte in met Hyperspace Mountain, vlieg mee met Peter Pan of raas in een rammelend mijnkarretje over Big Thunder Mountain. Hét hoogtepunt van de dag? De parade van de sprookjesfiguren natuurlijk. En de vuurwerkshow bij  het kasteel van Doornroosje.

Special effects in Walt Disney® Studio Park

In het tweede themapark duikt u in de wereld van de Disneyfilm. Ontdek de trucjes van de animatiefilm in de Toon Studio, geef Spiderman een high-five en raas binnen drie tellen van 0 naar 100 kilometer per uur in de Rock ‘n’ Rollercoaster. Zin in nóg een adrenalineboost? Ervaar levensechte special effects in Studio Tram of stap in de vervloekte lift van het Tower of Terror hotel. Als u durft …

Adres en bereikbaarheid

Het pretpark Disneyland® ligt in Marne-la-Vallee, 40 kilometer ten oosten van Parijs. Het adres is:

Pretpark Disneyland®​ in Parijs
Boulevard du Parc 1
Marne-la-Vallee (bij Parijs)
Frankrijk

Een camping bij Disneyland® Paris

Kamperen op slechts 20 minuten rijden van Disneyland Parijs? Camping Le Chêne Gris in Pommeuse is een complete familiecamping met mooie zwembaden, animatie en luxe stacaravans en huurtenten. Ook handig: koop uw kaartjes bij de receptie op de camping. Zo hoeft u bij Disneyland niet meer in de rij te staan.