Naar pretpark de Efteling in Nederland

Naar de Efteling? Daar heeft iedereen gegarandeerd een geweldige dag. Het park bestaat uit tal van attracties en die zijn tof voor álle leeftijden. Om het hele park te zien en beleven, trekt u de hele dag ervoor uit. Hoe u dat doet als u van ver komt? Met een overnachting in de buurt! Heel voordelig, op een comfortabele en luxe camping met ruime accommodaties.


Hét pretpark voor jong en oud

De Efteling is al jaren hét pretpark van Nederland. Uw allerkleinsten kijken hun ogen uit. In het wondermooie sprookjesbos, Droomvlucht, de mooiste en grootste carrousels die ze ooit zullen zien, en tijdens rondritjes in de stoomtrein, over de monorail in de hoogte én in de gondoletta’s. Met het gezin neemt u met z’n allen plaats in een bootje in De Fata Morgana en de wildwaterbaan Piraña. Om even te relaxen, gaat u naar Panda Droom of beleeft u de allernieuwste attractie van de Efteling: Symbolica.

Echte waaghalzen? Die gaan in de Efteling voor de allersnelste rides. De Python, De Vliegende Hollander, Baron 1898, de bobslee en Vogel Rok. Kortom: de Efteling belooft een topdag voor jong en oud. Daarvan geniet u optimaal en het langst als u lekker dichtbij overnacht.

 

Pretpark de Efteling in de zomermaanden

Gaat u in juli of augustus naar pretpark de Efteling in Nederland? Dan maakt u allerlei extra live optredens en shows mee. Bovendien is het park dan op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur geopend!

Adres en bereikbaarheid

De Efteling in Nederland bereikt u het best met uw auto. Het ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. 

Pretpark de Efteling
Europalaan 1
5171 KW
Kaatsheuvel