Naar pretpark de Efteling in Nederland

Naar de Efteling? Daar heeft iedereen gegarandeerd een geweldige dag. Het park bestaat uit tal van attracties en die zijn tof voor álle leeftijden. Om het hele park te zien en beleven, trekt u de hele dag ervoor uit. Hoe u dat doet als u van ver komt? Met een overnachting in de buurt! Heel voordelig, op een comfortabele en luxe camping met ruime accommodaties.


Hét pretpark voor jong en oud

De Efteling is al jaren hét pretpark van Nederland. Uw allerkleinsten kijken hun ogen uit. In het wondermooie sprookjesbos, Droomvlucht, de mooiste en grootste carrousels die ze ooit zullen zien, en tijdens rondritjes in de stoomtrein, over de monorail in de hoogte én in de gondoletta’s. Met het gezin neemt u met z’n allen plaats in een bootje in De Fata Morgana en de wildwaterbaan Piraña. Om even te relaxen, gaat u naar Panda Droom of beleeft u de allernieuwste attractie van de Efteling: Symbolica.

Echte waaghalzen? Die gaan in de Efteling voor de allersnelste rides. De Python, De Vliegende Hollander, Baron 1898, de bobslee en Vogel Rok. Kortom: de Efteling belooft een topdag voor jong en oud. Daarvan geniet u optimaal en het langst als u lekker dichtbij overnacht.

Een camping bij de Efteling?

Dicht bij de Efteling liggen deze campings van Vacansoleil:

Pretpark de Efteling in de zomermaanden

Gaat u in juli of augustus naar pretpark de Efteling in Nederland? Dan maakt u allerlei extra live optredens en shows mee. Bovendien is het park dan op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur geopend!

Adres en bereikbaarheid

De Efteling in Nederland bereikt u het best met uw auto. Het ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. 

Pretpark de Efteling
Europalaan 1
5171 KW
Kaatsheuvel

Overnachten in de buurt van de Efteling

Wilt u de héle dag genieten in het pretpark de Efteling? Dan staat u daar ’s ochtends al voor de deur. Hoe eerder u bent, hoe rustiger het is om alles op uw gemak te ontdekken, zien en beleven. U bent er lekker op tijd als u overnacht in de buurt.

Wilt u voordelig uit zijn? Bij Vacansoleil kiest u uit een aantal luxe campings in de buurt van de Efteling. Daar overnacht u met uw hele gezin in een luxe stacaravan of ingerichte tent. Heeft u het weekend of uw (mini)vakantie ingeluid op de camping? Dan vertrekt u de dag erna naar de Efteling, helemaal uitgerust en na het lekkere ontbijt op uw veranda. 25 tot 35 minuten rijden en u bent er!


campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.