Naar pretpark Europa-Park in Duitsland

Bezoekt u Europa-Park in Duitsland, dan waant u zich telkens weer in een ander Europees land. Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, IJsland, noem maar op. Het park is verdeeld in 15 landen en dat maakt uw dagje uit ontzettend veelzijdig. Pretpark Europa-Park ligt in Zuid-Duitsland, tegen de Franse grens. Een schitterend gebied voor een lang weekend of een vakantie. Waar u overnacht? Fijn in de buurt en héél voordelig! Op een luxe camping van Vacansoleil.​


Meer dan 100 attracties

Europa-Park in Duitsland is vergelijkbaar met de Efteling. Net zo groot, veel shows, en zoveel attracties dat u eigenlijk aan één dag niet genoeg heeft. Ruige achtbanen. Magische familieritjes. Prachtige themadecors. Diverse waterattracties. Leuke speeltuinen. Kortom: een uitje naar attractiepark Europa-Park valt altijd in de smaak, bij jong en oud!

Ook nog 20 parkshows

Europa-Park in Duitsland heeft ook nog tal van shows! Shows met Europa-Park-karakters, spannende verhalen uitgebeeld in de arena in 'Spanje', én spectaculaire theateroptredens met muziek, dans en kunsten.

Ervaar het allemaal

Eén uitdaging: u heeft méér dan een paar uur nodig om alles in het park te zien en beleven. Overnacht daarom in de buurt en rol van 9.00 tot 18.00 uur van het ene in het andere avontuur!

Fijn dichtbij kamperen

Neem uw tijd voor Europa-Park in Duitsland en verblijf lekker dichtbij, op minder dan een uurtje rijden. Dan wandelt u om 9.00 uur ‘Duitsland’ binnen, bestelt u daar een kop koffie, begint u rustig aan uw rondje door ‘Italië’ en ‘Frankrijk’. Daarna gaat u voor een wake-up moment in de waterachtbaan Poseidon in ‘Griekenland’, om vervolgens weer te relaxen in de African Queen-boot in 'Avonturenland'.

Een camping bij Europapark?

Deze campings liggen het dichtst bij attractiepark Europapark:

Adres en bereikbaarheid

Voor een fantastisch uitje naar Europa-Park rijdt u naar het Duitse plaatsje Rust. Praktisch gelegen vlak bij de A5. Bij afslag ‘Rust’, 57b, gaat u van de snelweg. 

Pretpark Europa-Park Duitsland
Europa-Park-Straße 2
77977 Rust
Duitsland


campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.