Naar pretpark Europa-Park in Duitsland

Bezoekt u Europa-Park in Duitsland, dan waant u zich telkens weer in een ander Europees land. Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, IJsland, noem maar op. Het park is verdeeld in 15 landen en dat maakt uw dagje uit ontzettend veelzijdig. Pretpark Europa-Park ligt in Zuid-Duitsland, tegen de Franse grens. Een schitterend gebied voor een lang weekend of een vakantie. Waar u overnacht? Fijn in de buurt en héél voordelig! Op een luxe camping van Vacansoleil.​


Meer dan 100 attracties

Europa-Park in Duitsland is vergelijkbaar met de Efteling. Net zo groot, veel shows, en zoveel attracties dat u eigenlijk aan één dag niet genoeg heeft. Ruige achtbanen. Magische familieritjes. Prachtige themadecors. Diverse waterattracties. Leuke speeltuinen. Kortom: een uitje naar attractiepark Europa-Park valt altijd in de smaak, bij jong en oud!

Ook nog 20 parkshows

Europa-Park in Duitsland heeft ook nog tal van shows! Shows met Europa-Park-karakters, spannende verhalen uitgebeeld in de arena in 'Spanje', én spectaculaire theateroptredens met muziek, dans en kunsten.

Ervaar het allemaal

Eén uitdaging: u heeft méér dan een paar uur nodig om alles in het park te zien en beleven. Overnacht daarom in de buurt en rol van 9.00 tot 18.00 uur van het ene in het andere avontuur!

Fijn dichtbij kamperen

Neem uw tijd voor Europa-Park in Duitsland en verblijf lekker dichtbij, op minder dan een uurtje rijden. Dan wandelt u om 9.00 uur ‘Duitsland’ binnen, bestelt u daar een kop koffie, begint u rustig aan uw rondje door ‘Italië’ en ‘Frankrijk’. Daarna gaat u voor een wake-up moment in de waterachtbaan Poseidon in ‘Griekenland’, om vervolgens weer te relaxen in de African Queen-boot in 'Avonturenland'.

Een camping bij Europapark?

Deze campings liggen het dichtst bij attractiepark Europapark:

Adres en bereikbaarheid

Voor een fantastisch uitje naar Europa-Park rijdt u naar het Duitse plaatsje Rust. Praktisch gelegen vlak bij de A5. Bij afslag ‘Rust’, 57b, gaat u van de snelweg. 

Pretpark Europa-Park Duitsland
Europa-Park-Straße 2
77977 Rust
Duitsland