Naar pretpark Ferrari Land in Salou

Wilt u naar pretpark Ferrari Land in Salou? Dit is hét ultieme attractiepark voor racefans waar van alles te zien en beleven is. U heeft de hele dag nodig om alles te ervaren. Komt u van ver? Wat dacht u dan van een overnachting in de buurt van het park? Comfortabel in een ruime en betaalbare accommodatie. Waar? Op een van onze luxe campings!


Het pretpark voor Ferrari-fans

Ferrari Land in Salou opende in april 2017 en was meteen een succes! Het ligt naast het populaire pretpark Port Aventura, bij Tarragona in Spanje, op slechts een uurtje van Barcelona. Dit nieuwe park is het podium van het paradepaardje van de Italiaanse automerken: Ferrari, met zijn iconische rode raceauto’s. Ferrari-fans hebben hier de tijd van hun leven. Rijd in de Red Force achtbaan eerst 112 meter omhoog, voordat u met wel 165 kilometer per uur naar beneden giert. Waaghalzen ervaren G-krachten van een echte Formule-1-raceauto, scherend door de straten van Rome, in de raceautosimulator. En er is meer. Ferrari Land bestaat uit 70.000 m2 adrenalinevermaak voor de hele familie!

Bent u met uw familie klaar voor het snelste pretpark van Spanje? Bereid u voor op een reis door de geschiedenis van Ferrari én over de wereld in de Flying Dreams attractie. Zinder in de Thrill Towers! Jonge racefans ondervinden hoe de Formule 1 rijden voelt, in de Junior Championship attractie. Kortom, Ferrari Land belooft u een spectaculaire dag uit met de hele familie. Verblijft u in de buurt, dan geniet u nog beter en langer van dit coole park!

Een camping bij Ferrari Land?

Vacansoleil heeft de volgende campings dicht bij Ferrari Land in Spanje:

Ferrari Land in de zomer

Gaat u in de zomer naar Ferrari Land bij Tarragona? Dan heeft u geluk! Het park is in juli en augustus open tot 20:00 uur en u bent dan ook getuige van allerlei live optredens en shows.

Een ideaal uitje voor uw strandvakantie aan de Spaanse Costa Dorada!

Adres en route

Ferrari Land in Spanje is het makkelijkst te bereiken met de auto. Het ligt 2 kilometer van Vila-seca, bij Tarragona.

Pretpark Ferrari Land Tarragona
Avinguda Alcalde Pere Molas, km 2,
43840 Vila-seca, Tarragona

Een overnachting dicht bij Ferrari Land Salou

Wilt u de hele dag door Ferrari Land in Salou razen? Zorg dat u er op tijd bent. Hoe eerder u bij het park arriveert, hoe rustiger het is en hoe sneller u alles kunt meemaken voor een optimale belevenis. Boekt u een verblijf nabij? Dan bent u er zeker op tijd!

Dichtbij overnachten is fijn. Als uw accommodatie betaalbaar is, is dat nog beter. Hiervoor kiest u uit de vele luxe campings in de buurt van Ferrari Land. Ga voor een overnachting in een compleet ingerichte tent of een stacaravan. Het mooie van zo’n verblijf op de camping? U kunt er meer ondernemen. Zwemmen, op het strand relaxen, stadjes ontdekken. Het ontbijt op uw eigen veranda of terras in de buitenlucht, omringd door groen? Dat is de ideale start voor een dag vol vermaak. Klaar voor de start? Rijd in 15 tot 35 minuutjes naar Ferrari Land in Tarragona en wandel het park in met een ontspannen, uitgerust en fris gevoel!