Naar Safaripark Beekse Bergen in Nederland

Als u naar Safaripark de Beekse Bergen gaat, wacht u een unieke belevenis. Het lijkt wel alsof u in Afrika bent! Ontdek het park te voet, met de bus, boot óf uw eigen auto. U maakt  dan een safaritocht tussen de leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns en andere Afrikaanse dieren. Overnacht voordelig in de buurt, op een luxe camping met Vacansoleil.


Safaripark & speelland

Als kers op de taart is bij de Beekse Bergen ook nog een compleet speelland met allerlei attracties, spellen en waterpret. De héle dag profiteren van het complete pretparadijs? Overnacht in de buurt, dan bent u om 10.00 uur al in het Safaripark de Beekse Bergen en waant u zich de hele dag in Afrika.

Safaritocht per auto, bus, boot en te voet

Bij pretpark Beekse Bergen heeft u keuze uit 3 safaritochten. Te voet, met de bus of auto én met de boot. Het leukst is natuurlijk om alle 3 te volgen. Start bijvoorbeeld met de autosafari, waarbij u rondom het park rijdt. Ontdek daarna te voet het park, zodat u echt alle dieren van dichtbij ziet. Maak onderweg een stop in het Afrikadorp voor een lunch en vervolg uw tour door het wild vanaf Kongo met de bootsafari. Lekker ontspannen om vervolgens nog het speelland te beleven. Daar treft u kidscars, een safari-buggybaan, botsbootjes, de aquashuttle, de duo-waterglijbaan, een speeltuin, waterfietsen, trampolines, minigolf, funwheels en nog veel meer.

Het mooie van dit Afrikaanse land in Nederland is dat dit het héle jaar open is! Dus ook in de meivakantie en herfstvakantie. U heeft dan soms wel kans op wat moessonregen, maar daar survivalt u zich wel doorheen!

Overnacht vlak bij het park

Safaripark Beekse Bergen is doorgaans tot 17.00 of 17.30 uur geopend. Aangezien er van alles te doen is, is een overnachting in de buurt een goed idee. Zo bent u met gemak al om 10.00 uur binnen om de leeuwen, giraffen, kamelen en apen te zien ontbijten.

Bovendien ervaart u met uw eigen auto dé ultieme safaritocht, waarbij giraffen uw auto komen schoonlikken en jachtluipaarden langs uw auto sluipen. Spannend!

Een camping bij de Beekse Bergen?

Deze luxe en voordelige campings liggen het dichtst bij Safaripark Beekse Bergen in Nederland:

Adres en bereikbaarheid

Naar Safaripark Beekse Bergen in Nederland? U bereikt het park het best met uw auto. Het ligt namelijk aan de provinciale weg N269. Vanaf de camping bent u er al in 20 tot 30 minuten rijden!

Safaripark Beekse Bergen Nederland
Beekse Bergen 1
5081 NJ
Hilvarenbeek