header-top10-waterglijbanen.jpg

Leuke waterparken in Nederland

Op zoek naar leuke waterparken in Nederland? Die zijn er zeker! Ook in Nederland houden kids en tieners namelijk van ultieme waterpret. Met name op vakantie of tijdens weekendjes weg. Daarom vindt u bij een aantal top campings een cool zwemparadijs of zelfs compleet aquapark. In Nederland kamperen wordt zo nog toffer!


Waterglijbanen in Nederland

Camping De Leistert - Nederland

Uw kids komen in de zwembaden en aquaparken in Nederland allerlei toffe waterglijbanen tegen. Hele brede glijbanen, waar ze dwars of met z’n vijven naast elkaar vanaf sjezen. En ook lange, kronkelende waterglijbanen waar ze lekker relaxt doorheen glijden, om vervolgens zachtjes in het zwembad te plonzen. Kortom: waterpret voor de wat oudere durvals én jonge kids.

Bij uw camping

Camping De Schatberg - Nederland

Het mooiste van alles; de waterglijbanen in Nederland vindt u gewoon op uw camping! Bijvoorbeeld in gezellig Limburg en bourgondisch Noord-Brabant. Dit betekent dat u van een zwemuitje een complete vakantie kunt maken. Ook als die vakantie drie dagen duurt… U staat dan ’s ochtends op en springt direct na het ontbijt lekker het water in!


Onbeperkt zwemmen, ook binnen

De meeste campings met aquapark in Nederland houden rekening met het Nederlandse klimaat. Slim! En voor u fijn, want als het regent of fris is, kiest u simpelweg voor een camping met binnenzwembad of verwarmd buitenbad.

Op camping De Leistert en camping De Schatberg treft u een waar aquapark. De andere geselecteerde luxe campings in Nederland hebben een heel mooi zwemparadijs.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.