Bekijk video’s van onze accommodaties

Kiest u voor het comfort van een stacaravan of voor écht kamperen in een tent? Voor een onvergetelijk avontuur in een safaritent of voor een super-de-luxe Glamping accommodatie? We hebben voor ieder wat wils. Bekijk de video’s en ontdek uw favoriet.

Stacaravan Waikiki

Een comfortabel en ruim verblijf voor uw hele gezin? In stacaravan is plek voor iedereeen. Uw eigen vakantiehuis met 3 aparte slaapkamers. Bekijk de video.

Stacaravan Tahiti

Superhandig, die 2 badkamers in de stacaravan Tahiti. Zo staat u nooit meer in de rij voor de douche. Bekijk de video.
 

Stacaravan Fiji

Compacte stacaravan met alles erop en eraan. Voor een extra vriendelijke prijs. Alvast eens binnen kijken? Bekijk de video.
 

Stacaravan Bali

Een rondleiding door onze populairste type stacaravan? Bekijk de video en waan uzelf al even op vakantie. Slim ingericht, toch?

Bungalowtent Navajo

Nooit meer stoeien met tentstokken, deze compleet ingerichte bungalowtent staat al voor u klaar. Kijk maar.
 

Bungalowtent Ottawa

Extra comfortabel dankzij de houten vloer en grote leefruimte. De bungalowtent Ottawa is compleet ingericht met keuken, echte bedden en terras.

Safaritent Serengeti XL

Stoer, groot, oergezellig én super-de-luxe safaritent  Serengeti XL. Slaap in een echte bedstee en spring onder de regendouche. Binnen kijken?

Glamping

Wat champagne is voor wijnliefhebbers, dat is Glamping voor kampeerliefhebbers. Luxere kampeeraccommodaties bestaan niet. Bekijk de video.