hoofdkantoor.jpg

Vacatures European Leisure Support

Franstalige trainer / opleidingsontwikkelaar (40 uur)

Als trainer werken voor European Leisure Academy is afwisselend en veelzijdig. De ene dag geef je Franse taalles aan een groep deelnemers en de volgende dag vlieg je naar Frankrijk voor het geven van een managementcursus. Daarnaast zorg je ervoor dat begrippen als ontwikkelen, coachen en borgen in je dagelijkse routine zitten.

Senior Recruiter animatie personeel (40 uur)

In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) animatie medewerkers. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de kandidaten jou weten te vinden en vindt het een uitdaging om ze te koppelen aan de juiste vacature. 

Coördinator Recruitment (32 - 40 uur)

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Jobs, waarin je zelf ook mee aanpakt. 

Administratief medewerker

European Leisure Support is een belangrijke partner van Vacansoleil Camping Holidays. Wij helpen bij de ontvangst van de gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten en voeren de succesvolle animatieformules uit. Dit doen we op vele campings in meerdere landen in Europa. Daarnaast verzorgen wij de training & opleiding van de medewerkers op de kantoren en de campings van Vacansoleil. Gedurende een periode van 4 maanden werk je mee aan alle voorkomende werkzaamheden. 

Coordinator Entertainment (40 uur p/wk)

Voor de afdeling Entertainment zijn we per direct op zoek naar een coordinator.  Je coordineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling, waarin je zelf ook mee aanpakt. Je legt verantwoording af- en rapporteert aan de manager.