hoofdkantoor.jpg

Vacatures European Leisure Support

Social Media Specialist (32-40 uur)

Als marketing & communicatieafdeling voeren we campagne om ons employer brand op de kaart te zetten en wervingscampagnes om geschikte kandidaten te vinden. Wat denk je van een social campagne opzetten waarbij we 250 enthousiaste animatiemedewerkers zoeken? Of waar vinden we die Franstalige kandidaten. Of begint het bij jou te kriebelen als jij ons Snapchat kanaal mag gaan inrichten?

Senior International Recruiter (40 uur)

De afdeling European Leisure Jobs is verantwoordelijk voor de werving, selectie, plaatsing en telefonische begeleiding van medewerkers in de recreatiebranche, van vakantiemedewerkers tot professionals, op diverse plaatsen in Europa. In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) camping hosts en (de)montage medewerkers.

Manager Recruitment European Leisure Jobs (40 uur p/wk)

Als Manager Recruitment van European Leisure Jobs ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de taken op een van onze belangrijkste afdelingen. Je bent een dynamische people manager die op inspirerende wijze elke dag het beste uit je team haalt, met als doel jullie afdeling naar een nog hoger niveau te brengen.

Franstalige trainer / opleidingsontwikkelaar (40 uur)

Als trainer werken voor European Leisure Academy is afwisselend en veelzijdig. De ene dag geef je Franse taalles aan een groep deelnemers en de volgende dag vlieg je naar Frankrijk voor het geven van een managementcursus. Daarnaast zorg je ervoor dat begrippen als ontwikkelen, coachen en borgen in je dagelijkse routine zitten.