hoofdkantoor.jpg

Vacatures European Leisure Support

Senior International Recruiter (40 uur)

De afdeling European Leisure Jobs is verantwoordelijk voor de werving, selectie, plaatsing en telefonische begeleiding van medewerkers in de recreatiebranche, van vakantiemedewerkers tot professionals, op diverse plaatsen in Europa. In deze functie ben jij degene op de afdeling die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van (internationale) camping hosts en (de)montage medewerkers.

Franstalige trainer / opleidingsontwikkelaar (40 uur)

Als trainer werken voor European Leisure Academy is afwisselend en veelzijdig. De ene dag geef je Franse taalles aan een groep deelnemers en de volgende dag vlieg je naar Frankrijk voor het geven van een managementcursus. Daarnaast zorg je ervoor dat begrippen als ontwikkelen, coachen en borgen in je dagelijkse routine zitten.

Vacature Coordinator Beheer & Montage (40 u p/wk)

Onder de paraplu van European Leisure Support opereert European Leisure Services. Wij helpen oa. bij de ontvangst van de Vacansoleil gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten, en verzorgen de montage en demontage van oa. de Vacansoleil tenten. Wij zoeken een zelfstandig werkende medewerker voor de coördinatie van deze dienstverlening vanuit het hoofdkantoor van European Leisure Support in Eindhoven.

Coördinator Vacansoleil Academy MBO (40 uur p/wk)

Om de kwaliteit van het Vacansoleil product continue te garanderen, worden studenten aan het MBO opgeleid tot mogelijke toekomstige medewerkers bij Vacansoleil of bij een van de partners in de recreatiebranche. Gedurende het schooljaar ben je vaak op een van de ROC’s aanwezig. Om zichtbaar te zijn, om zaken af te stemmen met teamleiders en/of voor bijvoorbeeld lesbezoeken.

Coördinator Recruitment (32 - 40 uur)

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Jobs, waarin je zelf ook mee aanpakt.