hoofdkantoor.jpg

Vacatures European Leisure Support

Franstalige trainer / opleidingsontwikkelaar (40 uur)

Als trainer werken voor European Leisure Academy is afwisselend en veelzijdig. De ene dag geef je Franse taalles aan een groep deelnemers en de volgende dag vlieg je naar Frankrijk voor het geven van een managementcursus. Daarnaast zorg je ervoor dat begrippen als ontwikkelen, coachen en borgen in je dagelijkse routine zitten.

Coordinator Campinghosts en Montageteams (40 u p/wk)

Onder de paraplu van European Leisure Support opereert European Leisure Services. Wij helpen oa. bij de ontvangst van de Vacansoleil gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten, en verzorgen de montage en demontage van oa. de Vacansoleil tenten. Voor de ruim 300 medewerkers die verspreid over Europa aan het werk zijn voor de uitvoering van deze diensten zijn wij opzoek naar een coördinator die vanuit ons hoofkantoor in Eindhoven de juiste aansturing en ondersteuning kan geven.

Coördinator Recruitment (32 - 40 uur)

Als Coördinator European Leisure Jobs ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werving van de medewerkers voor de campings en recreatieparken. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Jobs, waarin je zelf ook mee aanpakt. 

Administratief medewerker

European Leisure Support is een belangrijke partner van Vacansoleil Camping Holidays. Wij helpen bij de ontvangst van de gasten, dragen zorg voor de stacaravans en tenten en voeren de succesvolle animatieformules uit. Dit doen we op vele campings in meerdere landen in Europa. Daarnaast verzorgen wij de training & opleiding van de medewerkers op de kantoren en de campings van Vacansoleil. Gedurende een periode van 4 maanden werk je mee aan alle voorkomende werkzaamheden.