hoofdkantoor.jpg

Vacatures European Leisure Support

Coordinator Beheer & Montage (40 u p/wk)

European Leisure Support is de naam. We leveren complete support aan bedrijven in de Europese recreatiebranche. Wij zoeken een zelfstandig werkende medewerker voor de coördinatie van deze dienstverlening vanuit het hoofdkantoor van European Leisure Support in Eindhoven.

Social Media Specialist (32-40 u p/wk)

Als marketing & communicatieafdeling voeren we campagne om ons employer brand op de kaart te zetten en wervingscampagnes om geschikte kandidaten te vinden. Wat denk je van een social campagne opzetten waarbij we 250 enthousiaste animatiemedewerkers zoeken? Of waar vinden we die Franstalige kandidaten. Of begint het bij jou te kriebelen als jij ons Snapchat kanaal mag gaan inrichten?

Accountspecialist (verkoop binnendienst) ( 40 uur)

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en dienstverlening van European Leisure Support. Op deze afdeling vinden alle contacten plaats met onze (langdurige) relaties op internationaal niveau.Ter versterking van ons sales team zijn we op zoek naar een accountspecialist (verkoop binnendienst) voor de regio Frankrijk/Benelux.

International recruiter hospitality European Leisure Jobs (40 uur p/wk)

Van barmedewerker tot afwasser en van horecamanager tot chefkok. Maar ook een receptionist die vloeiend Frans en Engels spreekt. Je gaat geen uitdaging uit de weg om deze medewerkers te vinden. Voor onze groeiende afdeling zijn wij op zoek naar een recruiter die zich bezig houdt met de recruitment van (internationale) hospitality medewerkers.

Accountmanager Frankrijk (40 uur p/wk)

European Leisure Support is een aparte divisie van Vacansoleil. Onder European Leisure Support vallen oa. de afdelingen Jobs, Entertainment en Academy. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en marge resultaten van de diensten en producten van European Leisure Support.

Franstalige trainer / opleidingsontwikkelaar

Als trainer werken voor European Leisure Academy is afwisselend en veelzijdig. De ene dag geef je Franse taalles aan een groep deelnemers en de volgende dag vlieg je naar Frankrijk voor het geven van een managementcursus. Daarnaast zorg je ervoor dat begrippen als ontwikkelen, coachen en borgen in je dagelijkse routine zitten.