fr-alp.jpg

Campings in de Alpen

Camping Alpen

Kamperen in de bergen! Dat kan als u een vakantie boekt op een camping in de Alpen. U kunt u er dan zeker op vertrouwen dat u de natuur in zijn puurste vorm gaat ontdekken. De glooiende, indrukwekkende heuvels zijn een lust voor het oog en de indrukwekkende dalen zullen ook beslist uw aandacht trekken. De gezonde Alpenlucht brengt verademing, of u nu stoom afblaast tijdens een mountainbiketocht, een spannende raftocht ondergaat of juist ligt te luieren bij uw kampeerplek op de camping in de Alpen.

De rivier de Rhône is werkelijk een traktatie voor de kampeerder die in is voor spanning en avontuur. Op de wilde waterstromen kan men naar hartenlust kanoën, kajakken of raften. Ook pootje baden of vissen behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de camping in de Alpen kunt u leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar de stad Grenoble of Lyon. Het kloofdal van de Ardèche is tevens een leuke trip. Een kampeervakantie op de camping in de Franse Alpen wordt absoluut een avontuur waar u nog vaak aan terug zult denken.

Kies uit 8 campings in Alpen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping L'Etoile des Neiges

Montclar - Alpen - Frankrijk

De ondefinieerbare sfeer van een camping in het hooggebergte. Zuivere lucht op 1300 meter hoogte, en een verwarmd zwembad, kinderbad, sauna, jacuzzi... het is er allemaal.

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alpen - Frankrijk

Op een zonnige zuidflank even onder Gap, in de zuivere berglucht. Napoleon trok hier ooit langs. Nu geniet de hele familie hier. Vergeet niet een flesje parfum in Gap te kopen.

Camping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alpen - Frankrijk

Kleinschalige terrassencamping tegen een heuvel in een schitterende omgeving. Sfeervolle winkeltjes in Orpierre op een paar minuten lopen. Sport, cultuur en gezonde berglucht.

Camping Le Courounba

Les Vigneaux - Alpen - Frankrijk

Mooie camping op 1000 m hoogte, waar veel aan bergsport en mountainbiken wordt gedaan. Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen, veel excursiemogelijkheden in de bergen.

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alpen - Frankrijk

Bijzonder charmante camping tegenover de beroemde Alpe d'Huez. Bekend verzamelpunt van wandelaars en fietsers, die na hun tocht genieten van het zwembad, sauna en leuke bar.