fr-cot.jpg

Campings Grimaud

Camping Grimaud

De Côte d'Azur is een ideale locatie om te kamperen. Niet voor niets is een camping in Grimaud voor velen dan ook een zeer geliefde vakantiebestemming. De campings in deze streek liggen op een plek waarbij de azuurblauwe kust van de Middellandse Zee en de dichtbeboste heuvels samenkomen. Een perfect startpunt voor al uw favoriete bezigheden, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, duiken, paardrijden, surfen of winkelen. Breng met de kinderen een bezoekje aan Aqualand of beleef een concert in de ruïnes van het kasteel van Grimaud.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Grimaud bij Vacansoleil

Camping Domaine des Naïades

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

Topcamping aan de baai van Saint Tropez met het strand op loopafstand. Groot Olympisch zwembad, luxe faciliteiten en leuke animatie. Levendige kust, schitterend binnenland.

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

De Middellandse Zee en alles erbij wat een vakantie tot een belevenis maakt. Een grote camping met top-faciliteiten, vlak bij het strand en 's avonds lekker flaneren over de boulevard.

Camping La Pinède

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

Heerlijke relaxcamping met vele luxe faciliteiten als een wellnesscentrum, gratis wifi en een 'cool' zwembad met glijbanen. Op slechts 20 minuten rijden van het mondaine Saint-Tropez.

Camping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

Op loopafstand van het leuke Port Grimaud aan de beroemde baai van Saint Tropez. Kleinschalige camping onder Britse leiding tussen de druivenakkers met nette faciliteiten.

Holiday Marina is een camping nabij Grimaud, evenals Domaine des Naïades. Port-Grimaud is een schitterende kleine lagunestad. Met haar mooie grachten in het centrum, de fraaie bruggen en de bloemrijke straatjes waarin de gezellige cafés, restaurants en winkels de overhand hebben, wordt deze lieflijke stad ook wel 'Klein Venetië' genoemd. Hiervandaan kunt u op de boot naar St. Tropez stappen om daar de artistieke pleinen en straatjes te bewonderen én niet te vergeten de wondermooie luxe jachten die hier liggen. Wie weet loopt u eveneens spontaan een beroemdheid tegen het lijf. Zoek de zon op aan de Côte d'Azur, boek een camping in Grimaud!