900x170-header-meivakantie-beach.jpg

Meivakantie 2018

De meivakantie is een populaire reisperiode. De temperaturen beginnen te stijgen, de planten en bloemen te bloeien... Kortom: een ideale periode voor een (extra) vakantie of korte break.

De scholen in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland hebben in dezelfde periode vakantie: 28 april t/m 6 mei. Een populaire reisperiode dus! Bovendien: als u nu boekt voor 2018 zit u nergens aan vast. U kunt tot 15 april 2018, uiteraard kosteloos, uw boeking wijzigen (tijdsduur, accommodatie of camping). 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.