Ga naar inhoud
Mijn favorieten
{{destination.text}}
Reizigers
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{page.total_resultats}} offre(s) disponible(s) {{page.total_produits}} offre(s) disponible(s)
dans {{page.total_resultats}} établissement(s)
Wis filters
Filtres sélectionnés

{{page.total_resultats}} beschikbare aanbiedingen

Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Slapen als een roos tussen de ruisende bomen? En elke ochtend buiten ontbijten op je veranda of terras? Pak je koffers uit in een stacaravan, de ideale accommodatie voor jouw gezelschap. Alles wat je nodig hebt is present: een gezellige leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, aparte slaapkamers en voldoende kasten voor je complete zomergarderobe. Voorliefde voor modern comfort? Veel stacaravans zijn uitgerust met airconditioning, vaatwasser en/of andere extra's. Plof neer op je bed, zet de drankjes koud en organiseer een gezinsbarbecue op de veranda. Je gaat een heerlijke vakantie tegemoet.

Ontdek jouw ideale stacaravan

Stacaravan Bali

Stacaravan Fiji

Stacaravan Waikiki

Stacaravan Waikiki XL

Stacaravan Tahiti

Stacaravan Tahiti XL

Stacaravan Hawaï

Stacaravan Aloha

Bekijk alle campings met stacaravans

Goed om te weten

De inrichting en eigenschappen van de accommodaties kunnen per camping verschillen. Kijk op de campingpagina voor de exacte informatie over de accommodatie van je keuze.

Twee, drie of vier slaapkamers

Lekker (uit)slapen hoort bij je vakantie. Daarom beschikt elke Vacansoleil-stacaravan over fijne slaapkamers. De Hawaï en Aloha hebben er één en soms twee. De Bali en Tahiti hebben er altijd twee. De Tahiti XL en Waikiki hebben er drie en de Waikiki XL heeft er zelfs vier. Glamping stacaravans hebben sowieso twee aparte slaapkamers, maar vaak ook meer. Welke stacaravan je ook kiest, alle slaapkamers zijn uitgerust met echte bedden, compleet met matras, kussens en dekens of dekbedden. Het enige waar je zelf voor zorgt zijn de lakens en kussensslopen. Bij veel campings kan je linnenpakketten bijboeken. En je kleding? In elke slaapkamer vind je ruime kledingkasten voor je outfits en je spullen.

Eigen sanitair

Elke Vacansoleil stacaravan heeft het comfort en de hygiëne van eigen sanitair. Dat betekent een heerlijke douche en een vaste wastafel met warm en koud stromend water en een eigen, meestal apart, toilet.

Compleet tuinmeubilair

Hoe comfortabel het binnen ook is, op vakantie ben je meestal lekker buiten. Bij elke Vacansoleil-stacaravan is daar voldoende ruimte voor. Vrijwel alle stacaravans zijn voorzien van een deels of volledig verdekte, houten veranda. Natuurlijk heb je de beschikking over compleet tuinmeubilair met een parasol. Het soort meubilair kan per camping en stacaravan verschillen. Sommige campings hebben extra luxe ligstoelen of een picknicktafel. Kijk op de campingpagina om te zien welke meubels er aanwezig zijn.

Stacaravans met airco

Een comfortabele stacaravan betekent bij Vacansoleil ook een aangenaam binnenklimaat. De aanwezigheid van airconditioning in je stacaravan herken je aan het airco pictogram.

Stacaravans voor grote gezinnen

Op vakantie met een groot gezin of gezelschap? Geen probleem. We hebben diverse stacaravans die geschikt zijn voor 7, 8 of zelfs 10 personen.

Stacaravans voor mindervaliden

Deze stacaravans zijn drempelvrij, alle binnendeuren zijn schuifdeuren en er is rekening gehouden met extra draairuimte. De stacaravans voldoen aan de criteria van de ‘Association Tourisme et Handicaps' en zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Je vindt deze stacaravans op de volgende campings (onder voorbehoud van wijzigingen):
  • camping Le Grand Dague
  • camping Le Château de Galaure
  • camping Hu Birkelt Village
  • camping Le Ty Nadan
  • Chargement en cours