Ga naar inhoud
Een vraag ? Mijn Favorieten
{{destination.text}}
Reizigers
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{page.total_resultats}} offre(s) disponible(s) {{page.total_produits}} offre(s) disponible(s)
dans {{page.total_resultats}} établissement(s)
Wis filters
Filtres sélectionnés

{{page.total_resultats}} beschikbare aanbiedingen

Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Wil je in een echte tent onder de sterren slapen? Maar heb je geen zin in gestoei met tentstokken? Kies voor een compleet ingerichte bungalowtent. Dan zetten wij ‘m voor je op, zo stevig als een huis. Als je op de camping arriveert staat je tent al voor je klaar. Met alles erop, eraan én erin: goede bedden, gezellige zitjes, compleet keukenblok met koelkast en potten en pannen. Zwier het zeil opzij en stap binnen. Jullie kampeeravontuur gaat beginnen.

Ontdek jouw favoriete bungalowtent

Bungalowtent Sahara

Bungalowtent Navajo

Bungalowtent Ottawa

Bungalowtent Yakama

Bungalowtent Coco Sweet

Bungalowtent Tipi

Bekijk alle campings met bungalowtenten

Goed om te weten

De inrichting en eigenschappen van de accommodaties kunnen per camping verschillen. Kijk op de campingpagina voor de exacte informatie over de accommodatie van je keuze.

Heerlijk slapen op echte bedden

Luchtbedden oppompen voordat je gaat slapen? Dat is in onze bungalowtenten verleden tijd. In de slaapvertrekken staan comfortabele, echte bedden voor je klaar. De lengte van het tweepersoonsbed en de beide 1-persoonsbedden is 1,90 meter. De twee onderschuifbedden zijn 1,80 meter lang. Daarnaast hebben alle bedden een spiraalbodem en een goed ventilerend koudschuim matras. Soms zijn er dekbedden en kussens aanwezig. Soms moet je die zelf meenemen. Dit verschilt per camping. Laken en slopen dien je bijna altijd zelf mee te nemen. Op de campingpagina vind je alle informatie over wat er precies in de tent aanwezig is.

Nieuw of bijna nieuw

De tenten verkeren allemaal in uitstekende staat. Na afloop van het seizoen breken we alle tenten af en boenen we alle zeilen tot ze er weer blinkend uitzien. In het voorjaar bouwen we alle tenten zelf weer op, in heel Europa. Daarnaast voorzien we elk jaar meer dan duizend tenten van nieuwe binnen- en buitententen. Een Vacansoleil tent biedt je een riante binnenruimte. De totale oppervlakte is 25 m2, met een hoogte van 2,5 meter in het midden. Dat betekent overal stahoogte.

Complete keuken

Je beschikt over een volledig ingericht keukenblok, met een 4-pits kookplaat en een grote koelkast met apart vriesvak. Verder is er natuurlijk bestek, borden, glazen, kookgerei en een complete set potten en pannen. Natuurlijk ontbreekt een droogrek niet, net als de afvalemmer. Ook voor verlichting is gezorgd. En wat dacht je van onmisbare zaken op een camping als een blikopener en een kurkentrekker? Present.

Elektra net als thuis

Geen gedoe met allerlei verlengsnoeren. Je tent is goed verlicht en de koelkast is al aangesloten. Verder is er een extra stopcontact voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon. Daarbij staat de veiligheid voorop. Elke bungalowtent van Vacansoleil is uitgerust met een automatische zekering en een aardlekschakelaar.

Eigen tuinmeubilair

Buiten eten voor je tent, een boek lezen, of een spelletje spelen. Kamperen doe je natuurlijk ook buiten. Daarom heeft elke Vacansoleil-bungalowtent compleet tuinmeubilair met twee tafels, vier kunststof kuipstoelen en twee lekker luie verstelbare stoelen. Sommige campings hebben extra luxe ligstoelen bij de accommodatie. Als dit het geval is vind je die informatie op de campingpagina. Natuurlijk hebben alle bungalowtenten een parasol. Sommige modellen hebben een extra partytent.
Chargement en cours