900x170-accommodaties.jpg

Luxe accommodaties

Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewend bent. Lekkere, echte bedden, een keuken en veelal zelfs een eigen douche en toilet. Komt u met uw eigen kampeermiddel? Geniet van de voordelen van een topcamping op een ruime staanplaats.

Stacaravans

Acht typen stacaravans

De luxe Vacansoleil-stacaravan is een ruim vakantieverblijf voor het hele gezin. U heeft de keus uit 8 typen: Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping. Alle 8 typen hebben een royale zithoek, een grote tafel, een goed uitgeruste keuken met gasfornuis en koelkast, een badkamer, een toilet en veel bergruimte. Hawaï-stacaravans beschikken niet altijd over een keuken en/of aparte slaapkamer. De Glamping-stacaravans zijn uitgerust met extra luxe voorzieningen. Alle typen zijn uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen.

 

Tenten

Het echte campinggevoel

Houdt u van de charmes van het echt kamperen in een tent? In een Vacansoleil-tent beleeft u die authentieke sfeer, maar dan wel met de luxe van echte bedden, een complete keuken, tuinmeubilair en elektriciteit. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten tenten; bungalowtenten en safaritenten.

Staanplaatsen

Met eigen kampeermiddel

Reist u met uw eigen tent of caravan? Ook uw staanplaats incl. elektriciteit kunt u bij Vacansoleil reserveren. U kunt dus profiteren van alle voordelen en voorzieningen van een topcamping, maar verblijven in de vertrouwde omgeving van uw eigen kampeermiddel. Uiteraard kunt u elke dag aankomen en vertrekken. Nog een groot pluspunt: bij Vacansoleil betaalt u dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping zou boeken.