Campings Antwerpen

Camping Antwerpen

Tijdens een verblijf op een camping in Antwerpen geniet u van een natuurrijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, golfen of paardrijden. Antwerpen is uitgerust met schitterende bossen en stuifduinen, maar kent ook populaire badplaatsen en mooie kunststeden. Cultuur proeven, een stedentripje naar Antwerpen stad, het kan allemaal. De provincie Antwerpen grenst aan Nederland. Voor een actieve of luie vakantie met het hele gezin te midden van de prachtige natuur hoeft u dus nooit ver te rijden. Op zoek naar een camping in Antwerpen? Vacansoleil heeft de beste campings voor u geselecteerd.

Lees verder
Kies uit 498 campings bij Vacansoleil.

Ontdek de provincie Antwerpen

Wanneer u kiest voor een camping in Antwerpen hoeft u zich geen seconde te vervelen. De regio is uitgerust met mooie mountainbikeroutes en een groot fietsroutenetwerk. Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van de provincie. Daarnaast kunt u ook prima wandelen in de prachtige heuvelachtige omgeving. Kronkelende rivieren, mooie polderlandschappen, diverse natuurgebieden, uitgestrekte meren, het landschap van Antwerpen wisselt continu. Vanzelfsprekend kunt u de omgeving van uw camping in Antwerpen ook op andere manieren ontdekken, bijvoorbeeld te paard of met de auto.

Eropuit vanaf de camping in Antwerpen

Kamperen op een camping in Antwerpen is een belevenis voor het hele gezin. Uw camping is een prima startpunt voor het maken van leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan dierentuin de Olmense Zoo, waar u witte leeuwen en tijgers kunt bewonderen. Bezoek het speelgoedmuseum in Mechelen of stap eens binnen in het doe-centrum voor wetenschap en technologie waar kinderen volop kunnen experimenteren met proefjes. Tot slot mag een dagje naar ’t plezantste land van België, familiepark Bobbejaanland, eveneens niet ontbreken op uw to do lijstje. Een camping in Antwerpen biedt absoluut een afwisselende vakantie voor jong en oud.

Bezienswaardigheden rondom de camping in Antwerpen

Rondom uw camping in Antwerpen is van alles te zien, te doen en te beleven. De vijftien Kapellekens in Mol, de Gevangenenpoort in Lier, het Fort van Brasschaat in Brasschaat, de Sint-Romboutstoren in Mechelen en het Arboretum in Kalmthout zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast vindt u tal van musea, abdijen en kathedralen in de provincie Antwerpen. Een dagje cultuur snuiven kan bovendien uitstekend worden afgewisseld met bijvoorbeeld een dagje strand. Strand het Zilvermeer, Zilverstrand en strand Familiestrand lenen zich prima voor een gezellige familiedag en liggen in de nabijheid van uw camping in Antwerpen.

Antwerpen stad

Antwerpen stad is een absolute must als u op een camping in Antwerpen verblijft. De stad van mode, diamanten en Rubens. Stap aan boord en maak een boottochtje op de Schelde of ontdek het ouderlijk huis van Rubens. Shop till you drop in de Meir en in de Wilde zee of stap het Grand Bazar Shopping Center binnen als u liever overdekt wilt winkelen. Op zoek naar een prachtig juweeltje? Dan zit u goed in de Diamantwijk, het kloppend hart van de Antwerpse diamantenindustrie. Strijk vervolgens neer op een van de terrassen op de Grote Markt en geniet van een heerlijk Belgisch biertje. Samen met uw kinderen kunt u ook gaan ronddolen in de boeiende Antwerpse Zoo tijdens uw vakantie op een camping in Antwerpen.

Een vakantie op een camping in Antwerpen is een belevenis voor jong en oud.