Bild Belgien Ardennen

Campings in de Ardennen

Camping Ardennen

Kamperen op een camping in de Ardennen betekent genieten van prachtige natuur, historische steden met bezienswaardigheden en attracties, sportactiviteiten zoals kanoën en wandelen en niet te vergeten lekker eten, Belgische bieren en bonbons. Slechts op een paar uur rijden van Nederland arriveert u al in een totaal andere wereld. U komt terecht in de beboste heuvels van de Belgische Ardennen, een middelgebergte met pieken van bijna 700 meter. Het aanbod campings in de Ardennen is, dankzij de populariteit van het gebied zeer groot. Het hele jaar door kunt u hier van alles zien, doen en beleven.

Lees verder
Kies uit 8 campings in Ardennen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennen - België

Neem je een modderbad in het Speelbos of duik je in het nieuwe zwembad? Camping Bertrix is een gezellige familiecamping in de Ardennen. Kinderen beleven er avontuur na avontuur.

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennen - België

Gezellige camping op een groene heuvel in een mooie omgeving. De enthousiaste leiding zorgt voor aantrekkelijke activiteiten voor de kinderen. U kunt kanovaren in de omgeving.

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennen - België

Mooie camping met een bruisend programma voor jong en oud. Professionele animatie met veel sportieve buiten activiteiten. Dichtbij liggen leuke dorpjes en de grotten van Han.

Camping La Colline

Virton - Ardennen - België

Midden in de natuur in het zuiden van Wallonië, niet ver van de Franse grens. De camping hoort bij een groot recreatieterrein met een meertje waar de kinderen zich kostelijk amuseren.

Een verblijf op een camping in de Ardennen biedt tal van mogelijkheden. U kunt uitstapjes maken naar kleine en middelgrote dorpen en stadjes, zoals Dinant, Spa, Durbuy of La Roche, aan de oever van de Ourthe gelegen. De watervallen van Coo zijn ook echt een aanrader en uw kinderen zult u een groot plezier doen met een uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo. Het schitterende natuurgebied is in de eerste plaats een uitgelezen streek voor fietsers, wandelaars en kanovaarders. Bent u op zoek naar een ontspannen vakantie midden in de natuur? Dan zit u goed op een camping in de Ardennen.