Campings La Roche-en-Ardenne

Camping La Roche-en-Ardenne

Ontdek België op een unieke manier tijdens een vakantie op een camping nabij La Roche. Dit is een echte familiebestemming. La Roche heeft enorme aantrekkingskracht op toeristen. Vindt u dit alleen maar leuk, dan staat u zeer zeker veel pracht te wachten. U vindt hier mooie natuur, tal van bezienswaardigheden en heerlijke traditionele streekgerechten. La Roche ademt volop geschiedenis. Liefhebbers van cultuur komen hier helemaal aan hun trekken. Bezoek de historische stadjes en verdiep u in de historie of geniet van het gezellige dagelijkse leven. Verken de omgeving vanaf het water of huur een fiets en ga op ontdekking. Het kan hier allemaal. Een vakantie op een camping nabij La Roche biedt u een waaier aan recreatieve mogelijkheden en de voorpret begint bij Vacansoleil!

Lees verder
Kies uit 483 campings bij Vacansoleil.

Sportieve activiteiten rondom uw camping bij La Roche

De omgeving van uw camping bij La Roche leent zich uitstekend voor één of meerdere avontuurlijke dagen. La Roche biedt sportievelingen een schat aan activiteiten. Op de rivier de Ourthe kunt u sportief kajakken of raften. Natuurlijk kunt u ook een kano of bootje huren en relaxed over het water varen. De bossen rondom de camping zijn bij uitstek geschikt voor mountainbike tochten, lange wandelingen en paardrijden. Ook rotsklimmen en abseilen behoort tot de mogelijkheden evenals speleologie. Deltavliegen en/of parapente is zeker een aanrader als u La Roche eens van boven wilt bewonderen. In het plaatsje zelf kunt u tennissen, minigolfen of gezellig met het hele gezin gaan bowlen. Aan sportiviteit zodoende geen gebrek tijdens een vakantie op een camping nabij La Roche.

Leuke uitstapjes maken vanaf uw camping bij La Roche

Een camping bij La Roche is een prima vertrekpunt voor tal van leuke uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de grotten van Han of de grotten van Hotton. Ook La Roche zelf biedt voor ieder wat wils. Van gezellige winkeltjes en verschillende musea tot aan een wildpark, dwalende spoken en een echte chocoladefabriek waar u Belgische chocolade kunt proeven. De ligging van het schilderachtige stadje, aan de rivier de Ourthe en aan de voet van de rots, waarop ruïnes van het kasteel verrijzen, is alleen al een plaatje om te zien. Een dagje Park Chlorophylle met uw kids mag ook zeker niet ontbreken. Dit recreatieve, artistieke bospark biedt diverse attracties in hout, een avonturen- en touwenparcours en een themaspeelplein. Eenmaal terug op uw camping bij La Roche heeft u geen kind meer aan ze.

Ontdek de prachtige omgeving van uw camping bij La Roche

Verblijft u op een camping nabij La Roche, dan verblijft u enerzijds aan de oever van de rivier de Ourthe en anderzijds te midden van de beboste heuvels van de Belgische Ardennen. Uitgestippelde wandelroutes nemen u mee naar de mooiste plekjes in het Woudpark en met de fiets racet u van de prachtige bergen af. Doet u het liever iets rustiger aan? Zet dan uw stoeltje aan de Ourthe en gooi uw hengeltje uit terwijl u tegelijkertijd geniet van uw dobber en al het moois om u heen.

Ook elke dag ontwaken in een prachtige omgeving en de vogels horen fluiten? Genieten van een onbezorgde en veelzijdige vakantie. Een camping nabij La Roche biedt alle ingrediënten!