Campings Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een gezellige Belgische camping voor het hele gezin, vlakbij het strand en de zee? Stop met zoeken en boek uw vakantie op Camping Nieuwpoort, dé camping aan de Vlaamse kust met tal van activiteiten en attracties in de omgeving. Van vissen en kanoën tot aan lekker zwemmen en surfen. De badplaats Nieuwpoort kent een gezellige boulevard met restaurantjes, een jachthaven en leuke winkeltjes. Jong en oud vermaakt zich uitstekend op Camping Nieuwpoort.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Nieuwpoort bij Vacansoleil

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belgische kust - België

Camping Nieuwpoort is een riante camping met 2 zwembaden aan een grote recreatieplas op 5 km van het strand. Een ideale basis voor een afwisselende en gezellige vakantie aan de Vlaamse kust.

Uw camping in Nieuwpoort is tevens een prima vertrekpunt voor allerlei uitstapjes. Breng een bezoekje aan de historische stadjes Ieper en Veume of ontdek de uitzonderlijke flora en fauna van het schitterende natuurreservaat dat is gelegen aan de monding van de rivier de IJzer. Met de kinderen mag u zeker attractiepark Plopsaland en/of Bellewaerde niet overslaan. Beide parken zijn uitstekend bereikbaar vanaf camping Nieuwpoort. Succes is verzekerd!