Vacansoleil Logo
Campings in Denemarken

Camping Denemarken

 1. Alle campings
 2. Denemarken

Campings in Denemarken

Naar de camping in Denemarken? Naar het land van de Vikingen, sprookjesverhalen en prachtige natuur? Dat is hét recept voor een memorabele vakantie met de hele familie. Wist u dat inwoners van Denemarken het gelukkigst zijn wereldwijd? Daar wilt u dus heen in uw vakantie! Bezoek de hoofdstad 

. Die plaats bruist van cultuur, overheerlijk eten, bijzondere gebouwen en amusement voor jong en oud. Wandel of fiets door de Deense omgeving met meer dan 7000 kilometer aan schone, natuurlijke kust, en spot het plekje waar u vandáág uw strandlaken uit uw tas haalt om te liggen relaxen. Plek genoeg!

Lees verder

Sorry, wij hebben geen vakanties gevonden. Wijzig alstublieft uw keuzes en probeer het nog eens.

  Buitenleven rondom uw camping in Denemarken

  De omgeving rondom uw camping in Denemarken is heel bijzonder. In Denemarken bevindt u zich namelijk in een prachtig, natuurlijk en goed verzorgd land. De mooiste plekjes? Allereerst het vlakke moerasgebied Tøndermarsken, in het Nationaal Park Waddenzee. Dit is een groen paradijs dat bestaat uit bossen, weilanden en meren. Ook Roskilde is een must-see. Dit is de stad waar de Vikingen hebben geleefd. U kunt hier zelfs aan boord gaan van een echt Vikingschip, vanaf de Roskildefjord. In Nationaal Park Mols Bjerge maakt u unieke wandelingen en tot slot kunnen liefhebbers van zon, zee en strand hun hart ophalen aan de kustlijn van Jutland en Seeland. Daar liggen een aantal indrukwekkende stranden!

  Legoland voor u(w kids) en meer

  Denemarken is een paradijs voor een vakantie met kinderen. Legoland in Billund. Tivoli Gardens in Kopenhagen. Het interactieve museum over sprookjesauteur Hans Christian Andersen, in Odense. En het Vikingmuseum in Ladby. Plezier beleven met uw kids? Dat lukt in Denemarken dus vanzelfsprekend. Bovenal in Legoland op het schiereiland 

  . Een compleet attractiepark gebouwd met lego. Natuurlijk zijn niet alle attracties met echte legosteentjes gebouwd… maar u waant zich hier wel in een waar legoland. Ook in Tivoli Gardens vindt u een geweldige mix van soorten attracties en optredens. Dit park is overigens een van de oudste amusementsparken wereldwijd. U treft het in Kopenhagen, waar nog veel meer te zien en beleven is.

  Citytrip naar Kopenhagen

  Kopenhagen is een geweldige stad. U dineert er in stijl en ziet top bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de kleurrijke haven Nyhavn, met in het water het beeld van een zeemeermin op een rots. Dit is dé kleine zeemeermin, van het bekende sprookje, geschreven door Hans Christian Andersen. Hij woonde het grootste deel van zijn leven in Nyhavn. Verder ziet u in Kopenhagen de Rundetaarn. Een toren met de oudste sterrenwacht van Europa. Bovenin, op bijna 35 meter hoogte, heeft u het beste uitzicht over de stad. Andere sights in Kopenhagen: de sprookjesachtige kastelen en het Nationaal Museum (Nationalmuseet) in Slot Frederiksborg. Naar de camping in Denemarken nabij de stad Kopenhagen? Wat dacht u van een 

   én dicht bij deze stad?

  Culturele hoogstandjes in Kopenhagen

  Naast het Nationaal Museum, waar u veel Deense kunst kunt bewonderen, heeft de stad Kopenhagen meer culturele hoogstandjes. Een stad waar u prima twee dagen uw ogen kunt uitkijken. De korte ritjes vanaf uw camping in Denemarken zijn het zeker waard! Wat moet u nog meer zien in Kopenhagen? Allereerst de betoverende kastelen waarop Hamlet en andere verhalen zijn geïnspireerd. Namelijk Slot Kronborg en Kasteel Holsteinborg. In het oude centrum van Aarhus treft u een openluchtmuseum met oude gebouwen uit de Deense geschiedenis. Zin in avontuur? Stap aan boord van een Vikingschip bij de Roskildefjord. En om uw bezoekje nog betoverender te maken, bezichtigt u de Deense kroonjuwelen in Slot Rosenborg.

  Campings in Denemarken aan zee

  De Deense kustlijn is in één woord: oogverblindend. Langegerekte, veilige zandstranden voor heerlijke dagjes uit met de familie is maar liefst 400 kilometer aan wit, ongerept strand. Het zuidelijke strand ‘Hvide Sande’ is super voor surfers. Het strand ‘Gudmindrup Lyng’, in het noordwesten van Seeland, is ook top. En in Kopenhagen is een mooi stadsstrand, het Amager Strandpark. Als u zoekt naar een gezinsvakantie met de perfecte combi van buitenplezier en prachtige steden met veel cultuur, dan gaat u naar Denemarken. Na een, twee of zelfs drie weken gaat u huiswaarts met een dosis nieuw geluk en een aantal bijzonder mooie herinneringen!