Campings aan de Bodensee

Camping Bodensee

Kamperen op een camping aan de Bodensee, ook wel Bodenmeer genoemd, betekent kamperen op internationaal niveau. De Bodensee ligt namelijk in Zuid-Duitsland, maar behoort eveneens toe aan Oostenrijk en Zwitserland. De regio biedt tal van mogelijkheden voor leuke, sportieve en culturele uitstapjes. Wandelen, fietsen, zwemmen, varen, surfen of een leuke stad bezichtigen, het kan allemaal. Een vakantie op de camping aan de Bodensee verveelt beslist niet en is voor velen een waar feestje.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Bodensee bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodensee - Duitsland

Mooi gelegen, splinternieuwe camping met leuke speelmogelijkheden voor kinderen. Aantrekkelijke omgeving dicht bij de Bodensee en de Rijn-watervallen van Schaffhausen.

De meeste campings zijn aan het meer gelegen. Voor watersportactiviteiten hoeft u zodoende nooit ver vanaf uw camping aan de Bodensee. Daarnaast bent u ook snel in romantische stadjes zoals Friedrichshafen en Konstanz. En omdat de twee andere landen ook binnen handbereik liggen, is een bezoekje aan de stad Bregenz in Oostenrijk waar u eventueel gelijk de berg Pfänder kunt beklimmen een absolute aanrader. De watervallen van Schaffhausen en het bloemeneiland in Zwitserland zijn ook zeker een must om te doen tijdens uw vakantie op de camping aan de Bodensee in Duitsland.